Trouweninadam
Bedrijven

Al uw epoxyhars en andere kunstharsen kopen bij een expert

Kunstharsen zijn ideaal voor diverse toepassingen. Kunsthars wordt vooral gebruikt als hechtmateriaal voor bepaalde ondergronden. Er zijn veel verschillende kunstharsen op de markt en allemaal zijn ze voor verschillende toepassingen te gebruiken. Toch is er een kunsthars die voor bijna alles te gebruiken is: epoxy. Dit sterke materiaal is ideaal omdat het op zoveel verschillende ondergronden werkt. Wilt u epoxyhars kopen? Doe dat dan bij een specialist die veel kennis heeft van deze harssoort. Bij Harjon Polyester, ervaren verkoper van kunstharsen, bent u hiervoor op de juiste plek. Zij geven u graag advies voor uw specifieke toepassing.

De voordelen van epoxyhars

U vraagt zich misschien af wat de voordelen zijn van epoxyhars ten opzichte van de vele andere kunstharsen, zoals polyester of polyurethaan. Zoals al eerder aangegeven is epoxyhars te gebruiken voor haast alle ondergronden. Vaak wordt het materiaal gebruikt voor de jachtbouw, vloeren, tafel- en barbladen, ingietingen en diverse bekledingen. Epoxy is daarnaast een sterk en onverwoestbaar materiaal dat ook nog eens slijtvast en oplosmiddelvrij is. Dit zorgt ervoor dat ondergronden met epoxyhars nauwelijks onderhoud nodig hebben en dat het materiaal uiterst duurzaam is vergeleken met andere harssoorten. Als laatste is epoxy ook vochtbestendig en vloeistofdicht. Dit zorgt ervoor dat deze harssoort vaak gebruikt wordt voor surfplanken en houten boten, zoals kano’s en speedboten. Twijfelt u of epoxyhars het juiste materiaal is om te kopen voor uw toepassing? Dan helpen de experts van Harjon Polyester u graag verder.

Bestel epoxyhars eenvoudig online

Epoxyhars heeft zoals u ziet vele voordelen en is voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Bent u dus op zoek naar een kunsthars voor een bepaalde ondergrond? Dan is de kans groot dat het kopen van epoxyhars de juiste keuze is. Bij twijfel kunt u altijd nog om advies vragen bij de specialisten van Harjon Polyester. Neem contact met ze op via hun website voor meer informatie.  

https://harjonpolyester.nl/
Back To Top