Trouwen in Adam
Image default
Eten en drinken

Begin je weekendje weg goed bij dit restaurant met hotel in Uden

Ben je een weekendje weg aan het plannen? Denk er dan eens over na om naar Uden te gaan. Deze gezellige Brabantse stad heeft allerlei bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. Er zijn ook diverse winkels, bars en restaurants. Je kunt je er dus goed vermaken tijdens een weekendje weg. Maar dan heb je natuurlijk nog wel een goede uitvalsbasis nodig, het liefst in het centrum, zodat alles op loopafstand te bereiken is. Kies daarom voor restaurant met hotel Jambon. Hier kun je heerlijk eten en overnachten en ervaar je de gezelligheid waar Brabant bekend om staat. Dankzij de centrale ligging kun je vrijwel alles lopend bereiken. Zo wordt het pas een geslaagd weekendje weg!

Vier je feest bij deze sfeervolle locatie voor zaalverhuur in Uden

Jambon is meer dan alleen een restaurant met hotel. Het is ook een goede locatie voor zaalverhuur in Uden. Dus als je iets te vieren hebt, zoals een verjaardag, bruiloft of jubileum, kun je hier uitstekend terecht. De sfeervolle zaal van deze locatie voor zaalverhuur in Uden biedt plaats aan 130 personen. Je kunt dus zeker al je vrienden en familieleden uitnodigen voor je feest. Er is een bar in de zaal en ook aan de hapjes wordt gedacht. Hierdoor genieten jij en je gezelschap zorgeloos en ontbreekt het jullie aan niets.

Boek een kamer, reserveer een tafel of informeer naar de opties voor zaalverhuur

Wil je een hotelkamer boeken bij restaurant met hotel Jambon? Of zoek je nog een geschikte locatie voor zaalverhuur in Uden? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers om een tafel, kamer of zaal te reserveren. Ze beantwoorden meteen al je vragen en stellen indien gewenst een offerte voor je op. Hierdoor weet je precies wat je overnachting of de zaalhuur zal kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.