Trouwen in Adam
Image default
Eten en drinken

Bereid een traditionele maaltijd in de Dutch oven BBQ

De Dutch oven BBQ, een authentieke, gietijzeren kookpot is afkomstig uit Amerika en wordt veel gebruikt bij buiten koken op open vuur. HIermee ervaar je een heerlijke, traditionele manier van koken! Het is officieel een braadpan, maar braden is zeker niet het enige wat je met de Dutch oven BBQ kan doen. Stoof, bak, grill en frituur jouw favoriete gerechten. Verras jezelf en je gasten met de maaltijden die jij klaarmaakt. Je hebt de keuze uit verschillende soorten en maten waarin je vlees, groenten en vis bereidt.

Een unieke ervaring met een kok bij je thuis

Wil je thuis in je tuin een evenement organiseren? Of misschien heb je een andere mooie buitenlocatie in gedachten voor bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsborrel? Op een bijzondere manier verzorgt Outdoor Outfitter de catering met onder andere een spit, grills, smokers, gietijzeren potten en pannen op open vuur. Tevens gebruiken zij zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten voor de ultieme smaakbeleving op een gezonde wijze. Wil je een themafeestje organiseren waar iedereen zich in de middeleeuwen waant? Dan is de buitenkok van Outdoor Outfitter de perfecte keuze voor jou óf bereid je goed voor door één van de workshops te volgen, zoals de workshop ‘Historische Keuken’.

Ontdek jouw kookkunsten met de Dutch oven BBQ

Schaf de Dutch oven BBQ aan en gebruik hem op open vuur, op de barbecue of tussen hete kolen als oven. Wil je liever binnen blijven? Deze kookpot is ook geschikt voor gewoon gebruik in de keuken. Niet alleen vind je via de webshop van Outdoor Outfitter de Dutch oven BBQ’s , zij hebben ook accessoires die het koken gemakkelijker maken en ander kookgerei waarmee je verschillende traditionele keukens ontdekt. Proef hoe dan ook de bourgondische sferen van een overheerlijke maaltijd. Bestel je jouw spullen vóór 15.00 uur, dan is jouw pakket de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.