Trouweninadam
Society / Relationships

Gigolo moet meer skills hebben dan recht op en neer

Gigolo 2.0? Hiermee wordt bedoelt de gigolo die in staat is om een vrouw echt te plezieren en niet met het op en neer werk en met een kwartier het kruid verschoten. De gigolo’s die zich laten bijspijkeren door Tantra for Life zijn in staat om meer dan 4 uren achter elkaar te kunnen presteren. Op een manier waarbij geen ‘blauwe pilletjes’ nodig zijn. Vrouwen die een relatie hebben en niet aan hun trekken komen, gaan dan ook naar Tantra for Life. De klassieke gigolo bestaat eigenlijk niet meer, omdat vrouwen veeleisender zijn geworden. Dit is volledig terecht, omdat de gigolo’s een aardig bedrag vragen voor hun diensten.

Alles begint met een gesprekje, een tantra massage en vervolgens meer. De echt gevorderde dames kunnen ook genieten van de Maithuna asana’s, maar zijn niet allemaal lenig genoeg om dit te ervaren. Vaak wordt er gedacht aan Kamasutra standjes, maar dat is verkeerde interpretatie. De Kamasutra is geschreven van het mannelijk genot en de vrouw moet ondergaan. De Maithuna rituelen laten vrouwen werkelijk genieten, omdat zij in control zijn met hun yoni. De man moet vooral zorgen dat hij zijn lingam onder controle houdt, want een vroegtijdig hoogtepunt zorgt voor een afbreuk van het succes.

Koppels die een tantra massage cursus hebben gevolgd kunnen een aanvulling krijgen waarmee zij zelfstandig kunnen experimenteren. Dit verbetert de relatie op het vlak van communicatie en intimiteit.

Het klinkt vaak spectaculair als je als tantra masseur vertelt wat passie is. Veel vrouwen vinden je direct interessant, maar mannen zien je als een bedreiging. Zij worden geacht ook een ontwikkeling te doorlopen. Doen ze dit niet, dan zijn ze hun partner op de lange termijn toch kwijt. De vrouwen accepteren het niet meer dat de man ondermaats presteert. Vrouwen die nog worden onderdrukt op basis van religieuze en maatschappelijk dogma’s zijn verplicht om de man te dienen, maar de mannen die beseffen dat ze hun vrouwelijke partner moeten verwennen hebben een hemel op aarde gecreëerd voor zichzelf. Omdat veel koppels te weinig tijd hebben om regelmatig te oefenen en met tantra bezig te zijn, wordt in mei 2017 voor het eerst in Europa een tantra massage reis georganiseerd. Gigolo’s die meegaan, hebben een eigen massagemodel bij zich waarop zij kunnen oefenen. Binnen een week is een koppel in staat om een basis massage te geven. Het is de bedoeling dat zij veel gaan masseren, zodat zij op een bepaald moment ook intuïtief kunnen masseren. Echt topmasseurs die worden ontdekt, kunnen vaak in opdracht van Tantra for Life aan de gang.

Meer informatie: www.tantraforlife.be

Back To Top