Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Het beveiligen van een bedrijfspand

Thuis zit je op de bank televisie te kijken, wanneer er ineens een programma over inbraken voorbij komt. Niet geheel onverwachts komen er allerlei bedrijfspanden voorbij op verlaten industrieterreinen, die de dupe geweest zijn van indringers. De terreinen zien er donker uit in het holst van de nacht en het verbaast je niet dat er is ingebroken. Echter, wat is dan de truc om indringers buiten te houden, wanneer jij na een lange dag werken het pand afsluit? Groenewegen Delft zet het voor je op een rijtje.

Bedrijventerreinen zien er in de avond vaak verlaten uit, waardoor het voor indringers een goed mikpunt is voor het plegen van een inbraak of criminele daad. Tip één is dus ervoor zorgen dat het bedrijventerrein goed verlicht is, zodat de inbreker jouw bedrijfspand in ieder geval overslaat. Daarbij komt dat inbrekers vaak afgeschrikt worden door grote hangsloten of hekken met prikkeldraad. Niet voor niets staat er altijd een groot hek rondom een bedrijfspand, want je wil niet dat onbevoegden zich op jouw terrein bevinden. Vervolgens komt Groenewegen Delft in actie, wanneer het aankomt op de Alarminstallatie. De beveiliging van Groenewegen Delft bestaat voornamelijk uit detectoren, die actief worden als er warmte, rook of gas gedetecteerd wordt. De Meldkamer of Storingsdienst wordt gealarmeerd, waarna er contact met jou opgenomen wordt. Je zal nooit voor verrassingen komen te staan, omdat er bij de installatie van de beveiliging met jou is doorgenomen hoe er gereageerd zal worden en wat er van jou verwacht wordt. Op die manier weet ook jij wat je kan verwachten en ben je optimaal beveiligd.

Klinkt optimale beveiliging als muziek in jouw oren? Dan ben je bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Wij zullen ervoor zorgen dat jij beveiligd bent in gevaarlijke situaties en dat er correct gehandeld zal worden wanneer er een onvoorziene gebeurtenis plaatsvindt.

https://www.groenewegendelft.nl/