Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

Hoe je je spullen met behulp van lederen plankdragers veel speelser kunt opbergen

Al eeuwenlang plaatsen mensen planken aan de muur om daar hun spullen op te bergen. De afgelopen jaren heeft men dit oude gebruik een interessante, moderne twist gegeven. Lederen plankdragers hebben het namelijk van een geheel nieuw jasje voorzien. Vanaf nu kun je afscheid nemen van de saaie, strakke beugels die planken met de muur verbinden en berg je je spullen een stuk speelser op met de lederen plankdragers, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

De positieve invloed van lederen plankdragers op de uitstraling van je interieur

De dragers van een plank waren voorheen vooral iets wat je verstopte, wat je liever niet wilde laten zien. De leren varianten zijn echter een accessoire op zich. Ze maken het geheel dan ook niet alleen een stuk speelser, maar ook een stuk subtieler dan een reguliere plankdrager. Lederen plankdragers zijn van toegevoegde waarde voor elke plank in huis en dragen daardoor bij aan een verbeterde uitstraling van je gehele interieur.

Handgrepen van leer voor alle denkbare meubels

Wat ook een boost aan je interieur geeft, is het kopen van leren handgrepen. Je kunt ze op elk denkbaar meubel toepassen dat deurtjes en/of lades heeft. Zo kun je leren handgrepen kopen voor je keuken, maar net zo goed voor je kledingkast. Zelfs in de babykamer misstaan ze niet. Wil je lederen plankdragers of leren handgrepen kopen? Je vindt ze in webwinkel Bij Lien.

Je interieur personaliseren

Webshop Bij Lien is opgericht door een enthousiaste dame die gek is op interieur en gezelligheid. Haar eigen woning heeft ze geheel naar eigen smaak ingericht en met de producten in haar webshop wil ze jou de mogelijkheid bieden hetzelfde te doen. Want alleen in een gepersonaliseerde woning kun je je écht helemaal thuis voelen. Je vindt er dan ook accessoires die net iets anders zijn dan in de grote winkelketens.