Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

IreneBudget, voor bewindvoering, mentorschap en coaching

IreneBudget is werkzaam in de driehoek van Apeldoorn, Arnhem en Ede, helaas begint Ede niet met een A, anders was het perfect geweest. IreneBudget biedt vanuit Bennenkom diensten aan die onder het werkgebied vallen van bewindvoerder en budgetcoach. Dit werk verricht IreneBudget in Wageningen, Ede, Rhenen en Harderwijk. Woon je toevallig niet in dit gebied? Je kunt dan gerust contact opnemen met IreneBudget en de mogelijkheden bespreken, samen komen we tot een oplossing. Dat is ook mijn motto in het werken als budgetcoach en bewindvoerder. Ik wil graag samen met mijn klanten tot oplossingen komen voor hun situatie, daar staat IreneBudget voor. Zoekt u dus een bewindvoerder nabij Ede? Neem dan vrijwillig contact met IreneBudget op.

Aarzelen over IreneBudget?

Aarzel je over IreneBudget? Misschien is het dan handig om gewoon een afspraak te maken, om te praten over wat er allemaal mogelijk is en of je de hulp van IreneBudget nodig hebt. IreneBudget kan gewoon bij jou thuis langs komen, dan kan je in je eigen vertrouwde omgeving praten over jouw huidige situatie, en wat je graag zou willen veranderen. Heb je hier interesse voor? Het telefoonnummer van IreneBudget staat op de website, je kunt dan gewoon bellen, of je kunt het contactformulier op de website invullen, en dan neemt IreneBudget later contact met jou op.

Wat is budgetcoaching?

IreneBudget verzorgt dus budgetcoaching, maar wat is het precies? Eerst het logische uit de weg, budgetcoaching houdt natuurlijk coaching in op het gebied van budget. IreneBudget werkt met budgetcoaching toe naar een situatie op de lange termijn, waarbij een klant in staat is om zelfstandig een gezonde financiële administratie te onderhouden en bij te houden. Deze service van IreneBudget is mogelijk voor zowel werkgevers als particulieren, het traject hangt hiervan af.

Bewindvoering van IreneBudget

Bewindvoering is eigenlijk de wettelijke verplichte vorm van budgetcoaching, die mensen opgelegd krijgen door de rechter. Ook hierbij kan IreneBudget de bewindvoerder zijn, het verschil is dat IreneBudget meer autoriteit en macht heeft over jouw financiën, maar dat zou IreneBudget natuurlijk nooit misbruiken.

Mentorschap van IreneBudget

Mentorschap is ook iets wat door de rechter uitgesproken wordt, wanneer je hulp nodig hebt met voor jezelf opkomen.

Gerelateerde artikelen

HRM advies van Simpra

Dozen van Dozenhal

Speelgoed en nog veel meer