Trouwen in Adam
Image default
Tuin en buitenleven

Kunstgras laten aanleggen door dé hovenier van Den Haag

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor de aanleg van kunstgras in hun (bedrijfs)tuin. Geen verwonderlijke ontwikkeling, want aan kunstgras is een behoorlijk aantal voordelen verbonden. Wie voor kunstgras kiest, doet een investering waarvan men vele jaren plezier zal hebben. De aankoop zal zich in de toekomst dan ook dubbel en dwars uitbetalen. Bovendien is kunstgras eenvoudig te onderhouden, bijna niet van echt te onderscheiden en zal het niet beschadigd raken door enthousiast spelende kinderen en huisdieren. Kunstgras laat u aanleggen door dé hovenier van Den Haag.

Een gevestigde naam binnen de hoveniersbranche

Hoveniersbedrijf H.G. Peters is een zeer ervaren hovenier in Den Haag. Het bedrijf begon dertig jaar geleden als onderhoudsbedrijf in de hoveniersbranche. Toen ook de tweede generatie toetrad, de juiste diploma’s werden behaald en er noemenswaardige ervaring werd opgebouwd, werd het bedrijf een gevestigde naam binnen deze branche. Vandaag de dag zijn er twaalf enthousiaste medewerkers bij deze hovenier in Den Haag werkzaam. Alle werkzaamheden worden door het bedrijf zelf uitgevoerd.

Ruime ervaring met de meest uiteenlopende groenvoorzieningsprojecten

Schakelt u deze hovenier uit Den Haag in, dan kunt u er te allen tijde op rekenen dat er een professional bij u voor de deur staat. Het bedrijf bedient zowel particulieren als bedrijven en VvE’s. Dit doet het inmiddels al meer dan dertig jaar, waardoor een ruime ervaring met de meest uiteenlopende groenvoorzieningsprojecten is opgebouwd. Hoveniersbedrijf H.G. Peters is specialist in tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp, omheining, sierbestrating, veranda’s en blokhutten, vijvers en vlonders en sproei-installaties.

Bijna grenzeloze mogelijkheden op het gebied van kunstgras

Neemt u deze hovenier uit Den Haag in de arm voor de aanleg van kunstgras? Dan zult u zien dat u tal van mogelijkheden heeft. Wat uw wensen ook zijn, de specialist kan het mogelijk maken. Er wordt intensief samengewerkt met de Kunstgrasboer, welke een breed aanbod aan kunstgrassen voert. Dankzij de snelle levertijden kan het kunstgras al op zeer korte termijn worden aangelegd.