Media

Laat hier jouw jaarboek drukken!

Wil je graag een jaarboek laten drukken? Dat is heel begrijpelijk. Een jaarboek is immers een mooi en creatief naslagwerk dat meestal gemaakt wordt voor de afsluiting van een schooljaar, of tijd bij een (studenten)vereniging. Zo’n boek bevat vaak mooie verhalen, grappige foto’s en hilarische anekdotes. Er worden mooie gebeurtenissen in vastgelegd, zodat ze nooit vergeten worden en de lezers ervan kunnen blijven genieten. Elke keer als ze het boek openslaan komen er mooie herinneringen boven. Dat gun je toch iedereen? Jazeker, en daarom wil je jouw jaarboek laten drukken bij een professional. Dan ben je immers verzekerd van topkwaliteit en jouw jaarboek verdient niets minder dan dat.

Hulp bij de opmaak van je jaarboek

Je kunt jouw jaarboek professioneel laten drukken bij Het Uitgeefhuis. De vormgevers die hier werken helpen je ook graag met de opmaak van je jaarboek. Deze mensen hebben al ruim twintig jaar ervaring met de productie van jaarboeken voor basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen, universiteiten en (studenten)verenigingen. Als er iemand is die weet waaraan een jaarboek moet voldoen, zijn zij het wel! Ze maken graag een unieke lay-out voor je, maar je kunt ook zelf je ontwerpvaardigheden laten zien. Maak in dat laatste geval gebruik van de online editor YPSA die het uitgeefhuis gratis aanbiedt. Hiermee maak je eenvoudig jouw jaarboek, waarna je het alleen nog maar hoeft te laten drukken door Het Uitgeefhuis. Gemakkelijker kan het niet!

Meer informatie over mogelijkheden en kosten

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je jaarboek? Of ben je benieuwd naar wat een jaarboek drukken bij Het Uitgeefhuis kost? Op de website van deze drukkerij vind je alle benodigde informatie. Ook vraag je hier eenvoudig een offerte aan, zodat je precies weet wat je drukwerk gaat kosten. Zo kom je achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

https://www.uitgeefhuis.nl/
Back To Top