Trouwen in Adam
Image default
Huishoudelijk

Met de aanschaf van herbruikbare producten bijdragen aan verduurzaming

Alhoewel plastic enerzijds tot de duurzaamste materialen wereldwijd behoort, is het tegelijkertijd een van de grootste vervuilers van onze planeet. Er wordt enorm veel plastic geproduceerd. Plastic dat we na één keer gebruiken achteloos weggooien. Jaarlijks belandt acht miljoen ton plastic in de zee, met alle gevolgen van dien. Het is dus zaak om met z’n allen op zoek te gaan naar verantwoordelijkere manieren om met plastic om te gaan. Herbruikbare producten spelen daarin een belangrijke rol.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Weg met single-use producten betekent stop zeggen tegen de alsmaar groeiende plastic soep waar de wereld mee te kampen heeft. De Europese Unie heeft al enkele belangrijke stappen gezet: plastic tasjes worden in winkels niet meer gratis aan de klanten gegeven en plastic producten voor eenmalig gebruik, zoals rietjes en bordjes, zijn ook taboe. Wil jij nog een stapje extra zetten en jouw persoonlijke bijdrage maximaliseren? Dan haal je herbruikbare producten in huis.

Een webshop vol herbruikbare producten tegen aantrekkelijke prijzen

Het beste adres om nuttige herbruikbare producten aan te schaffen? De Handige Hoek! Deze webshop biedt je de handigste gadgets, accessoires en producten voor dagelijks gebruik aan. Je maakt je keuze uit een zeer exclusief aanbod dat door de eigenaren van de webshop zorgvuldig wordt samengesteld. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. Je kunt rekenen op aantrekkelijke prijzen, korte levertijden en ook nog eens dertig dagen bedenktijd.

Kies voor producten die jou én de planeet dienen

De Handige Hoek werd vlak voor de zomer van 2020 gestart. Te midden van de wereldwijde pandemie, maar dat weerhield de twee jonge ondernemers die aan het roer van de webwinkel staan niet tegen om de wereldwijde plastic crisis te blijven bestrijden. De producten die in de webshop verkrijgbaar zijn, worden gekenmerkt door hun gebruiksgemak en functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare vershoudzakjes. Herbruikbare producten zijn er namelijk om de planeet, maar ook jou te dienen. Ontdek snel het aanbod!

Gerelateerde artikelen

Jellycat speelgoed online bestellen