Trouweninadam
Society / Relationships

Nederlandse koppels vinden elkaar terug dankzij Tantra massage cursus

Tantra massage cursus? Zou dat iets voor mij en mijn partner zijn? Na 10 jaar huwelijk zijn we als partners nog steeds verliefd op elkaar. Maar na 10 jaar huwelijk besef je opeens dat de jaren voorbij zijn gevlogen. De kinderen worden groter en je realiseert je dat je de afgelopen jaren vooral bezig bent geweest met de opvoeding en zorgen rond de kinderen. Mijn man werkt fulltime en ik werk fulltime. De avonden en weekends staan volledig in het teken van de kinderen. En begrijp me zeker niet verkeerd, deze zorg en tijd dat ik in de kinderen steek doe ik met volle overgave en alle liefde van de wereld. Je krijgt er ook zoveel voor terug. Onze kinderen zijn ontzettend dankbaar voor alles wat we voor hen doen. Onze dochter speelt prachtig piano. Als je kijkt hoeveel tijd je hier ook als ouder in steekt. Het heen en terug brengen naar de muziekschool en pianoles. Dit 4 keer per week. Onze zoon speelt voetbal en drums. Trainen van de voetbal is al 2  keer per week, dan ook de de match in het weekend. Hierbij komt ook de drumles van 1 keer per week. Als je dit optelt schiet er geen tijd over voor jezelf, laat staan voor elkaar als partner. Wat zie je dan bij veel koppels gebeuren, ook in onze vriendenkring, dat een van de partners vreemd gaat, dat er veel ruzie is, dat koppels compleet uit elkaar groeien. Jammer genoeg leidt dit soort toestanden vaak naar een scheiding. Dus op een gegeven moment had ik in de gaten dat ook mijn relatie niet meer optimaal was. Ook mijn man realiseerde zich dat dit aan het gebeuren was en we hebben er al een geluk samen over kunnen praten. Mijn man heeft op dat moment gezegd dat ik naar een oplossing mocht zoeken. Hij is hierin nogal vrijdenkend en gaf me de volledige vrijheid hierin. Onze liefde was er nog steeds, maar de relatie was er een geworden zoals zus en broer met elkaar samenleven. Ik ben een beetje gaan surfen op internet en kwam uit bij Tantra massage voor koppels. Ik ben eerlijk als ik zeg dat mijn eerste gevoel hierbij niet positief was. Ik dacht meteen aan een se xmassage, groepss ex enfin niets voor ons. Maar wat me vooral trok aan de website was dat ze heel erg professioneel en vertrouwd overkwam. Dus dan ben ik toch maar eens verder gaan lezen. Ik had er meteen een goed gevoel bij. Diezelfde avond heb ik hier met mijn partner over gesproken en hij was meteen ook zeer enthousiast. Er zijn namelijk verschillende opties. Je kan het in België bij Xander volgen. Deze man lijkt mij zeer professioneel en hartelijk. En het mooie is dat hij ook reizen naar Spanje organiseert zodat je het kan combineren met een heerlijke ontspannende vakantie. Het mooie aan deze cursus is dat je van elkaar leert wat je aangenaam vindt. Je leert elkaars lichaam op een heel andere manier kennen, beter gezegd herontdekken. Als vrouw leer je hoe je je man volledig kan doen ontspannen en opwinden en als man leer je hoe je je vrouw volledig kan doen ontspannen en opwinden. Je komt dan tesamen in een soort van extase zonder dat er al aan s-ex wordt gedaan. Je kan zo gedurende uren bezig zijn met elkaar zonder dat het saai wordt. Want het mooie is dat zowel de vrouw als man hier ontzettend van geniet. Mijn man was in eerste instantie niet echt enthousiast. Maar na een eerste afspraak met Xander was hij gerust gesteld en zijn we er aan begonnen. We hebben de cursus bij Xander thuis gevolgd en zijn hem nog steeds dankbaar voor wat hij ons geleerd heeft. Onze relatie is nooit zo goed geweest. We benaderen en beleven ons s-exleven op een geheel andere manier. Onze liefde is terug gaan bloeien als nooit tevoren. Dit omdat we elkaar hebben leren ontdekken zoals ons dat nooit zou gelukt zijn zonder de Tantra massage. Een absolute aanrader voor elk koppel.

www.tantraforlife.nl

Back To Top