Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

Nooit meer koude voeten dankzij vloerverwarming

Heeft u het vaak koud in huis, zelfs wanneer de verwarming opstaat? Dan is het vast een goed idee om vloerverwarming te installeren. Koude voeten zorgen ervoor dat heel uw lichaam koud heeft. Door te kiezen voor een vloerverwarming van 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, zult u nooit meer koude voeten hebben. Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist.

Vloerverwarming bestaat al langer dan u denkt

Tegenwoordig kiezen meer en meer mensen voor deze vorm van verwarmen als alternatief voor de traditionele radiator. Bij vloerverwarming wordt de ruimte verwarmd door buizen met warm water die zich onder de vloer beginnen. Hoewel veel mensen tegenwoordig hiervoor kiezen is deze vorm van verwarmen al enorm oud. Er is namelijk bewijs dat de oude Romeinen al in de vierde eeuw voor Christus deze techniek gebruikten. Uiteraard was dat toen niet met polyethyleen buizen.

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u vloerverwarming laten installeren in Nederland? Dan kunt u terecht bij 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam. Bij deze specialist kiest of u de buizen laat leggen, of dat u zelf, met behulp van een doe-het-zelfpakket de verwarming installeert. De pakketten komen met het nodige materiaal en uitleg zodat u de werken perfect zelf kunt uitvoeren. U vindt bij deze specialist drie verschillende pakketten:

  • Hoofdverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 10 cm
  • Hoofd– en bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 15 cm
  • Bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 20 cm

De doe-het-zelfpakketten voor vloerverwarming bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Vloerverwarmingsregelunit inclusief energiezuinige A-label circulatiepomp en temperatuurbeveiliging (inclusief verdeler voor vloerverwarming);
  • Benodigde vloerverwarmingsslangen;
  • Benodigde meters <MIDI> inverse PE-RT/EVOH/PE0RT 5-lagenbuis;
  • Benodigde meters randstrookisolatie met folieflap.

Maak een afspraak

Wilt u deze specialist inschakelen? Of plaatst u de installatie liever zelf? U kunt in beide gevallen rekenen op de hulp en het advies van 123Vloerverwarming. Bent u benieuwd naar de prijs? Geen nood, zij bezorgen u zo snel mogelijk een prijsofferte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

https://www.123vloerverwarming.nl/

Gerelateerde artikelen

De perfecte houten vloer van deze specialist nabij Tilburg

Dit zijn de redenen waarom u uw woning wilt laten isoleren in Utrecht

Voor de renovatie van uw kopgevel in Zuid-Holland doet u een beroep op de vakman