Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

Nooit meer koude voeten dankzij vloerverwarming

Heb je het vaak koud in huis, zelfs wanneer de verwarming opstaat? Dan is het vast een goed idee om vloerverwarming te installeren. Koude voeten zorgen ervoor dat heel het lichaam koud raakt. Door te kiezen voor een vloerverwarming van 123Vloerverwarming heb je nooit meer koude voeten. Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist, die een magazijn in Rotterdam heeft.

Vloerverwarming bestaat al langer dan je denkt

Tegenwoordig kiezen meer en meer mensen voor deze vorm van verwarmen als alternatief voor de traditionele radiator. Bij vloerverwarming wordt de ruimte verwarmd door buizen met warm water die zich onder de vloer bevinden. Hoewel veel mensen tegenwoordig hiervoor kiezen, is deze vorm van verwarmen al enorm oud. Er is namelijk bewijs dat de oude Romeinen al in de vierde eeuw voor Christus deze techniek gebruikten. Uiteraard was dat toen niet met polyethyleen buizen.

Bekijk de mogelijkheden

Wil je vloerverwarming laten installeren in Nederland? Dan kun je terecht bij 123Vloerverwarming. Bij deze specialist kies je of je de buizen laat leggen, of dat je zelf met behulp van een doe-het-zelfpakket de verwarming installeert. De pakketten komen met het nodige materiaal en uitleg zodat je de werken perfect zelf uitvoert. Je vindt bij deze specialist drie verschillende pakketten:

  • Hoofdverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 10 cm
  • Hoofd– en bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 15 cm
  • Bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 20 cm

De doe-het-zelfpakketten voor vloerverwarming bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Vloerverwarmingsregelunit inclusief energiezuinige A-label circulatiepomp en temperatuurbeveiliging (inclusief verdeler voor vloerverwarming);
  • Benodigde vloerverwarmingsslangen;
  • Benodigde meters <MIDI> inverse PE-RT/EVOH/PE0RT 5-lagenbuis;
  • Benodigde meters randstrookisolatie met folieflap.

Maak een afspraak

Wil je deze specialist inschakelen? Of plaats je de installatie liever zelf? Je kunt in beide gevallen rekenen op de hulp en het advies van 123Vloerverwarming. Ben je benieuwd naar de prijs? Geen nood, zij bezorgen je zo snel mogelijk een prijsofferte op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

https://www.123vloerverwarming.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat u adviseren over de beste pvc vloeren door een ervaren specialist

Een aannemer in Papendrecht die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt

Hoe je je spullen met behulp van lederen plankdragers veel speelser kunt opbergen