Trouwen in Adam
Image default
Aanbiedingen

Onderhoudsarm en stevig kunstgras voor op het sportveld

Kunstgras is een perfecte optie voor sportvelden, denk bijvoorbeeld aan kunstgras voor een speelveld, een tennisbaan, een voetbalveld, een hockeyveld of een golfbaan. Kunstgrasgigant heeft voor iedere sport het juiste kunstgras, speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Het kunstgras is onderhoudsarm, vuilafstotend en zeer slijtvast.

De invloed van verschillende soorten kunstgrassen

Het kunstgras voor sportvelden is niet te onderscheiden van echt gras, zowel op het gebied van uitstraling als speelervaring. Door de variatie in stevigheid van de vezels, kleur en vorm zit er altijd iets tussen dat zich uitstekend leent voor de sport die u beoefent. Deze specialist geeft u graag advies over de verschillende soorten kunstgrassen met betrekking tot uw persoonlijke situatie. Zo weet deze specialist bijvoorbeeld dat een bal beter rolt op een veld met korte grassprieten. Veel verenigingen die op hoger niveau spelen, kiezen vanwege deze reden om kunstgras te kopen met korte sprieten. Daarnaast blijft een grasmat van kunstgras het gehele jaar mooi en beschikbaar om op te spelen, seizoen na seizoen. Dit zal ook leiden naar minder afgelastingen vanwege een slecht bespeelbaar grasveld.

Ontvang advies gebaseerd op uw sportbehoeften

U kunt bij deze specialist kiezen uit een sportmat van bijvoorbeeld rubberen granulaat, zand of kurk. Door de enorme keus bij Kunstgrasgigant kan het een opgave zijn om de beste grasmat van kunstgras te kopen voor uw situatie. Deze specialist helpt u bij het maken van de keuze en denkt samen met u mee over bijvoorbeeld de ideale lengte van grassprieten, de hardheid van de kunstgrasmat en de veiligheid van de spelers. Het kunstgras is van de hoogste kwaliteit en veilig voor huisdieren en kinderen. Geniet het hele jaar door van een onderhoudsarm, mooi speelveld dat niet te onderscheiden is van echt gras.

Breng een bezoek aan een van de vestigingen

Als u niet weet waar te beginnen bij het kopen van kunstgras voor een sportveld, helpt deze specialist u persoonlijk verder. Stel uw vragen aan deze specialist en breng een bezoek aan een van de vele vestigingen met showterreinen verspreid door het hele land en ervaar zelf welke soort kunstgras het beste bij uw situatie past.  

https://www.kunstgrasgigant.nl/goedkoop-kunstgras/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de thermoslijn van MyMepal

Zo kan een driewieler je vrijheid bieden

Funk artiest boeken, waar doe je dat? | 5 funk artiesten op een rijtje