Trouweninadam
Banen en opleidingen

Regel inkoop van uw goederen dankzij detachering

In de loop der jaren is inkoop voor veel bedrijven een hoofdpijndossier geworden. Er is een breed scala aan toeleveranciers mogelijk, waar veel ondernemers dan ook gretig gebruik van maken om de beste prijzen te krijgen voor producten. Omdat er zoveel verschillende partijen betrokken zijn, is het wellicht verstandig om detachering in te zetten voor de inkoop van producten en diensten. Deze experts weten de technische processen en procedures op de juiste manier aan te pakken door deze transparanter te maken en pakken projecten op een efficiënte wijze aan. Zeker in piektijden of bij speciale projecten kan ondersteuning in de vorm van een interim inkoper veel soelaas brengen.

Waarom kiezen voor detachering en niet voor eigen werknemers?

Bij Insinc vindt u gekwalificeerde inkopers die u via detachering kunt inzetten voor de inkoop van uw bedrijf. Dit betekent een betere balans voor uw medewerkers die u op reguliere contractbasis de inkoop laat regelen. Iedere gedetacheerde van Insinc staat garant voor een succesvolle voortgang van uw inkoopprocessen, stimuleert de andere teamleden om hun taken op de meest effectieve wijze uit te voeren én kan een gecompliceerd project op het gebied van inkoop sturen, begeleiden en succesvol afronden. De medewerkers zijn multi-inzetbaar, flexibel en coöperatief. Een goed resultaat voor uw bedrijf is het einddoel. Een interim inkoper is hét antwoord wanneer uw handen en hoofden tekort komt op de inkoopafdeling.

Kies voor een blijvende oplossing bij een tijdelijk probleem

Met Insinc biedt u een blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem. Op basis van tijdelijke inkoop regelt u met een medewerker van Insinc de detachering van inkoopprofessionals naar uw bedrijf. Van junior interim inkoper tot CPO en op strategisch tot operationeel niveau – de perfecte aanwinst voor uw bedrijf schakelt u eenvoudig in via deze detacheerder. Op de website vindt u de contactgegevens. Bel naar het kantoor of laat een bericht achter bij het contactformulier zodat u gebeld kan worden.

Back To Top