Eten en drinken

Trouwen in Alblasserdam en aansluitend een mooi feest vieren op deze locatie

Wanneer u gaat trouwen in regio Alblasserdam en aansluitend een mooi feest wilt vieren, doet u dit het best bij Restaurant De Wachter. Dit restaurant beschikt namelijk over een landelijk en romantisch ingerichte tuin, wat het perfecte decor is voor een trouwfeest. Zeker op zomerse dagen staat een trouwfeest in een mooi ingerichte tuin garant voor een groot succes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze locatie? Lees dan verder!

Een tuin die volledig is aangekleed in het thema van uw bruiloft

Wanneer u uw trouwen gaat vieren bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam, vindt het feest plaats in de ruime tuin achter het restaurant. Deze is al in landelijke sfeer ingericht, maar kunt u natuurlijk nog volledig (laten) aankleden in het thema van uw bruiloft. U heeft de mogelijkheid om maar liefst 200 gasten te ontvangen op deze locatie. Zo weet u zeker dat er voor elke gewenste gast een plekje is en kunt u dus iedereen uitnodigen die u er graag bij wilt hebben op de grote dag.

Uw dag volledig naar wens inrichten

Niet alleen de tuin, maar de volledige dag kan bij Restaurant de Wachter helemaal naar uw eigen wensen ingericht worden. Ze bieden op deze locatie in Alblasserdam verschillende mogelijkheden om uw trouwen volledig te vieren zoals u dat wilt. Omdat het een restaurant is, moet u hierbij onder meer denken aan uiteenlopende mogelijkheden voor catering. U kunt onbeperkt dranken afnemen, smakelijke hapjes laten serveren en zelfs een compleet buffet voorschotelen aan uw bruiloftsgasten!

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij Restaurant De Wachter? Raadpleeg dan de website en neem telefonisch contact met hen op via het telefoonnummer op de website. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag om uw trouwdag tot de mooiste dag van uw leven te maken. Dat is immers wat elk bruidspaar dat gaat trouwen in Alblasserdam of elders wenst, nietwaar?

https://restaurantdewachter.nl/
Back To Top