Trouwen in Adam
Image default
Fotografie

Trouwen in coronatijd

Bruiloft in tijden van covid 19.

Trouwen in coronatijd kan een beetje anders zijn. Het hangt geheel af van de op dat moment geldende maatregelen uiteraard.

bruiloft kasteel de haar

Verplaatsen van bruiloften.

En heel veel bruidsfotografen hebben sinds de uitbraak van corona te maken met het verplaatsen van bruiloften. Een enorm lastige periode. Niet alleen voor bruidsparen, maar ook voor de trouwlocaties die vaak de horeca maatregelen moeten volgen maar ook zeker voor de taartenbakkers, videografen, muzikanten en babsen.

Fexibel zijn.

Enorm veel fexibiliteit werd gevraagd aan alle leveranciers in de trouwbranche. Veel van deze leveranciers die werkzaam zijn in de trouwbranche werden maar heel kort of niet gesteund door de staat. Bij veel trouwfotografen werden algemene voorwaarden nog eens scherp onder de loep genomen en aangepast waar dat nodig was. Ook bruidsfotograaf Utrecht deed dat bijvoorbeeld. Uiteraard is niet alles in te dekken en dat hoeft ook niet. Want een beetje creatieve bruidsfotograaf kan nog steeds een mooie bruidsreportage maken ook al zijn er maatregelen vanwege corona.

Je hoeft niet altijd met een mondkapje te lopen, testen van te voren is ook een heel fijn idee voor zowel de bruidsgasten als de leveranciers. Een bruidsfotograaf zit ook niet altijd bij iedereen dichtbij, die kan prima van een afstand fotograferen en toch heel toffe beelden maken.

Een bruiloft zonder feestavond.

En ja soms is een bruiloft wat minder lang en mag er geen feest gegeven worden, maar is de pret daardoor minder? Nee niet echt. Trouwfotograaf Amsterdam is een voorbeeld van een creatieve fotograaf die in een handomdraai verschillende beelden kan maken. Want als er bijvoorbeeld in de avond niets kan plaats vinden en je wilt toch een gevuld programma, dan moet de fotograaf flink doorwerken. Je wilt uiteindelijk toch een complete bruidsreportage van a tot z. In de herfst en winter maanden is het wat eerder donker waardoor je al snel verschillende licht omstandigheden hebt op 1 dag. Een goede trouwfotograaf denkt echt graag met je mee. Wil je sterretjes op je bruiloft, wil je veel kaarslicht, wil je sfeer, wil je in de avond en overdag foto’s, zowel binnen als buiten. Het kan echt allemaal, ook in coronatijd. Je kan zelfs de bruiloft op delen in 2 dagen.

De beperkingen vanwege corona geven je ook weer mogelijkheden. En vergeet niet; het draait uiteindelijk om de liefde!bruidsfotografie creatieve fotomissies

 

 

https://corrinep.nl/