Toerisme

Wijn proeven tijdens een dagje weg in regio Nijmegen

Wilt u graag een dagje weg in regio Nijmegen? Dan is Wijngaard de Plack in Groesbeek, dat net als Nijmegen in Gelderland ligt, een echte aanrader. Zeker wanneer u met een gezelschap bent dat wel van een wijntje op zijn tijd houdt. Op deze wijngaard krijgt u desgewenst een rondleiding waarbij u wordt meegenomen in het hele proces van wijn maken. Vervolgens neemt u plaats aan tafel waar u zo’n vijf verschillende soorten wijn geserveerd krijgt. Uiteraard worden hier ook bijpassende kazen en brood bij geserveerd. De medewerker die u tijdens de proeverij begeleidt, vertelt u alles over de verschillende wijnen die u voor u heeft staan. Hierdoor ervaart u niet alleen een gezellig dagje weg, maar is het ook nog eens een educatieve activiteit. Als dat geen mooie win-winsituatie is?

Een uitgebreide lunch of barbecue laten verzorgen

Wijngaard de Plack in Groesbeek, vlak bij Nijmegen, is een veelzijdige plek voor een dagje weg. U kunt hier namelijk niet alleen terecht voor een rondleiding en een wijnproeverij, maar ook voor een heerlijke boerenlunch of een compleet verzorgde barbecue. Bovendien is deze wijngaard gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving. Vraag naar een van de wandelroutes of huur een fiets of een step en ontdek de wonderschone regio. Bij terugkomst staat er dan een uitgebreide lunch of barbecue op u en uw gezelschap te wachten. Hier worden uiteraard ook glazen met heerlijke wijn bij geschonken indien u dit wenst.

 

Ontdek de mogelijkheden op de website

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is op deze wijngaard en wat u kunt verwachten van uw dagje weg in regio Nijmegen? Dan kunt u het beste even de website bezoeken. Hierop vindt u alle informatie die u nodig heeft. Indien u toch nog vragen heeft, kunt u deze uiteraard stellen via de contactgegevens op de contactpagina. De medewerkers van deze wijngaard staan u namelijk graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier.

https://wijngaarddeplack.nl/
Back To Top