Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

De jungle van Nicaragua

Een veelzijdig land is het zeker: Nicaragua. Je kunt er prachtige vulkanen, meren en de jungle bezoeken. Het land wat officieel een republiek is, grenst in het noorden aan Honduras en in het zuiden aan Costa Rica. Via organisaties als nrv reizen kun je verschillende reizen boeken. Volgens ervaringen shoestring is een groepreis aan te raden. Ook zijn er individuele rondreizen waar je dus in je eentje zonder begeleiding het land kan verkennen.

De groepsreizen die shoestring heeft zijn erg leuk. Zo kun je in twee weken Nicaragua en El Savador bezoeken. Ook kun je een reis nemen waarbij je de drie landen Nicaragua, Costa Rica en Panama bezoekt.

Als je ook El Savador wilt bezoeken moet je zeker die reis nemen. Je vliegt dan op de hoofdstad San Salvador. Je zult daar een dag verblijven zodat je de culturele stad kunt zien. Vervolgens zul je op dag twee naar Suchitoto gaan. Vervolgens zul je een boottocht doen over het meer van de stad. Je zult verde reizen naar meerdere leuke stadjes. Je kunt tijdens de reis meerdere excursies doen waar je extra voor moet betalen. Zo kun je bijvoorbeeld naar een krater pad gaan waar je nog kraters ziet van de oorlog. Je kunt ook mnet de fiets en boot bepaalde parken en meren bezoeken. In El Salvador en Nicaragua zijn er ook vele vulkanen die soms ook nog wat geluid maken. Zo kun je bij verschillende excursies ook een vulkaan bezoeken. Verder zijn er ook watervallen of eilandjes die je met de boot kunt bezoeken tijdens een leuke excursie.  

El Salvador grenst aan Guatemala, Honduras en de stille oceaan. Het land heeft als hoofdstad San Salvador en het land telt momenteel ruim 6 miljoen inwoners. De hoofdstad van Nicaragua is Managua. Het land telt momenteel net iets meer dan 6  miljoen inwoners. Wat dat betreft lijken de landen veel op elkaar.

https://www.dalreizen.nl/