Trouwen in Adam
Image default
Banen en opleidingen

Directeur ICT

Ben jij een ervaren en inspirerende ICT-directeur die met verpleegkundige elementen vorm en inhoud heeft gegeven aan de digitale agenda van Zorggroep Alliade? En een fantastisch geïntegreerd, professioneel ICT-team opbouwen?

Waar ga je werken?

Zorggroep Alliade biedt zorg en ondersteuning aan zeer kwetsbare mensen en is actief op het gebied van ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Alliade bestaat uit verschillende behandelingen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Support & Co en Eldered Psychiatry Friesland. Het heeft meer dan 6.000 medewerkers in dienst en biedt zorg en begeleiding aan circa 7.500 klanten op meer dan 300 locaties. Alliade is een van de grootste medische instellingen van Nederland en ontwikkelt zich snel. Vanuit het perspectief van maatschappelijke verantwoordelijkheid is onze missie: “Creëer een mooi en zinvol leven voor klanten.” Daarom ligt onze focus op het bieden van kwaliteit en klantgerichte zorg.

De afdeling ICT:

Binnenkort wordt de informatie- en automatiseringsafdeling samengevoegd tot een nieuwe ICT-afdeling, die momenteel in een verandertraject zit. In de nieuwe situatie bestaat de afdeling uit vijf subafdelingen: Verpleging, Bedrijfsvoering, Moderne Werkplek en Connected Services, Basis en Geïntegreerde Services en ICT Office. De hoofdtaak van deze afdeling is het ondersteunen van het lijnmanagement bij de ontwikkeling en implementatie van ICT en samen met hen actief de digitale agenda van Alliade formuleren en verbeteren.

Wat ga je doen?

Vanwege de voorbereidingen voor de fusie van de I & A-afdelingen is de functie van directeur IT de afgelopen maanden tijdelijk vervuld. Het is nu tijd voor de nieuwe ICT-directeur om het curriculum voort te zetten en ervoor te zorgen dat de afdeling als een team gaat opereren. Je geeft leiding aan het ICT-bureau en andere subafdelingen, en bent verantwoordelijk voor de vertaling van ICT-strategieën en -beleid naar verschillende deeldomeinen en tools. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie, (exploitatie) beheer, continuïteit en effectieve inzet van ICT-functies en middelen. Daarnaast maak je deel uit van het managementteam en sparringpartners van het bestuur en de bestuursleden.

De vastgestelde ICT-thema’s voor 2020-2021 zijn:

Digitalisering: verschillende manieren van werken in de zorg (bijvoorbeeld op afstand).

Digitale vaardigheden: effectief gebruik van functies en middelen.

Bekijk elektronische klantendossiers en zakelijke gebieden.

Klaar voor de cloud.

Wat vragen wij van jou?

Ervaren directeuren strategie en verandermanagement passen in het grote managementteam van Alliade. U voelt zich thuis in een doorontwikkelde platte organisatie.

Je brengt ook mee:

Professioneel gerichte academische vorming en academisch werk- en denkniveau.

Academische kennis hebben van gezondheidszorg en bedrijfsbeheer / openbaar bestuur.

Hij heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in informatie- en communicatietechnologiestrategieën en organisatorische ontwikkelingsstrategieën, evenals kennis en ervaring met het initiëren en implementeren van veranderingsprocessen in een serviceomgeving.

Begrijp en begrijp de functies van complexe organisaties en heb een grondig begrip van organisatorische vraagstukken en bedrijfsprocessen in de gezondheidszorg.

Inzicht hebben in de ontwikkeling op het gebied van verstandelijk gehandicapten en ouderenzorg, landelijk beleid op het gebied van gezondheidszorg en gerelateerde marktontwikkelingen.

Evaluatie kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Woorden en daden zijn een voorwaarde voor aanstelling. Natuurlijk zullen we naar jou vragen!

Wat bieden wij jou?

Als ICT-directeur is er gelegenheid om verder een nieuwe ICT-afdeling op te richten, die als geheel gaat opereren en een goede ondersteuning kan bieden voor het eerstelijnszorgproces. We bieden ook:

Volgens de “CAO Gehandicaptenzorg” van FWG 80 wordt het salaris bepaald.

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd van 36 uur per week.

Naast de vakantie-uitkering ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 8,33%.

In december 2020 wordt een afkoopsom van 1,50% betaald.

Kies zelf uit gunstige fiscale voorwaarden voor bijvoorbeeld fietsplannen, sportabonnementen en sportkleding.

Voor de toekomst, via de pensioenregeling van PFZW.

Korting op verschillende groepsverzekeringen.

Door gerichte trainingen, cursussen en opleidingen om tot persoonlijke ontwikkeling te komen, worden de kosten door ons gedragen.

https://www.vindazo.nl/keywords/directeur.html