Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Een tafel met eikenhouten blad kopen doe je in Zevenaar

Ben je op zoek naar een tafel die je kunt kopen in regio Zevenaar? Ga dan eens langs in de showroom van Kalo Living. Dit Nederlandse merk biedt je allerlei prachtige meubels aan, van eetkamerstoelen tot kasten. Alle designs komen van de eigenaars zelf: drie vrienden met samen meer dan 60 jaar ervaring in de meubelbranche. Ze focussen zich op ergonomie, zitcomfort en kwaliteit. Deze drie punten worden uitgebreid getest voordat de meubels te koop worden aangeboden. Dit resulteert in een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Je hele eethoek maak je dus perfect door hier je aanschaf te doen.

Meubels van Nederlands design, geproduceerd in Azië

Natuurlijk moet ieder hoogwaardig meubelmerk een plek hebben waar de meubels worden gefabriceerd. Bij Kalo Living doen we dit in hun eigen fabriek in Azië. Voordat ze deze verlaten en hun weg maken naar Nederland, worden ze getest volgens de internationale SGS-normen. Ze zijn er dan klaar voor om het magazijn in Zevenaar te betreden, waarna ze weer worden verzonden naar Europese klanten. Zo worden veel mensen blij gemaakt met de producten én kwaliteit die dit merk levert. Wil jij ook een tafel kopen en woon je in Zevenaar of omgeving? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met het team in hun showroom. Je bekijkt dan alle meubels, doet inspiratie op en wellicht schaf je meteen je favoriete items aan!

Word een tevreden klant

Het team bij Kalo Living zet zich in voor 100% klanttevredenheid. Wil jij hier deel van uitmaken door bijvoorbeeld een tafel te kopen bij dit merk uit Zevenaar? Neem dan contact op met het merk en ontdek direct alle voordelen waar je jarenlang van zult profiteren. In de showroom kun je tevens proefzitten op stoelen en natuurlijk de verschillende stoffen en materialen voelen. Ook de kleuren zie je altijd beter in het echt dan online. Ontdek het binnenkort al!

https://www.kalo-living.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Hier kun je je landelijke woonaccessoires kopen in Rotterdam

De mooiste tuinhuizen vindt u hier

Met zonwerende folie creƫert u een aangenaam en gezond binnenklimaat