Trouwen in Adam
Image default
Bedrijven

Een vintage Volkswagen busje huren

Maak de aankomst op jouw bruiloft extra speciaal en huur een vintage Volkswagen busje. Je maakt gelijk de blits en het kleed jouw bruiloft ook nog eens goed aan. Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam en ga je binnenkort trouwen? Dan lees je in dit blogartikel waarin een vintage Volkswagen busje huren, de beste optie is voor jouw bruiloft.

Past bij het thema

Heb jij een hippe thema voor jouw bruiloft of wil je een bohemian tintje geven aan jouw bruiloftsfeest? Dan moet natuurlijk alles op deze dag in stijl, inclusief de trouwauto. Zeg vaarwel tegen de strakke classics en kies juist voor een hip Volkswagen busje. Dit past wellicht een stuk beter bij jullie als persoon en bij de soort bruiloft. Dit is minder statisch en ouderwets, maar biedt natuurlijk nog wel altijd de mogelijkheid om met een klassieke auto naar jouw bruiloft te gaan.

Leuk voor later

Twijfel je of je een Volkswagen busje wilt huren? Dat is nergens voor nodig. Het is belangrijk om te kijken naar het grotere plaatje. Welke auto wil jij over 10 jaar terugzien op de trouwfoto’s en welke auto past bij deze bijzondere gebeurtenis? Het is zeker de moeite waard om juist te investeren in deze mooie dag en juist een mooi Volkswagen busje te huren.

Huur zelf

Voor het huren van een Volkswagen busje, hoef je niet op zoek naar een particulier met een busje. Het hoeft geen zoektocht te worden, want je kunt gewoon online een Volkswagen busje huren. Je hebt keuze uit allerlei verschillende soorten, kleuren en uitvoeringen. Zo vind je altijd het perfecte Volkswagen busje voor jouw bruiloft.

Maak jouw bruiloft extra bijzonder met een klassieke wagen als trouwauto. Dit hoeft geen suf of statisch model te wegen, het kan ook een hip Volkswagen busje zijn!