Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

Isolatieplaten kunt u voordelig online kopen

Wilt u isolatieplaten kopen voor een upgrade van uw huis of een klus voor een ander? De Isolatie Toko verkoopt scherp geprijsde isolatiematerialen van topkwaliteit aan particuliere klanten, ZZP’ers en aannemers. Hun concept is gericht op eenvoud en toegankelijkheid. Ze gebruiken geen complex systeem en leveren elke gewenste hoeveelheid isolatiematerialen. Hun doel is om lage prijzen te kunnen bieden voor goede materialen en hun producten toegankelijk te maken voor iedereen.

Altijd voorraad en geweldige service

Tim en Mark van De Isolatie Toko hebben ervoor gekozen om een gering aantal goede producten te verkopen. Ze hebben altijd een geschikt product voor uw situatie en u kunt er van op aan dat het materiaal van topkwaliteit is. Door met minder soorten producten te werken dan veel andere bedrijven hebben zij altijd alles op voorraad. Als u XPS, Kantplanken, PIR of andere isolatieplaten bij hen gaat kopen, worden deze altijd speciaal voor u op maat gemaakt en verlijmd. Vervolgens wordt het pakket zo snel mogelijk bezorgd.

Snelle levertijden en lage kosten

Mark en Tim zorgen ervoor dat alle bestellingen die voor 16.00u binnenkomen nog dezelfde dag de deur uit gaan. In de regio Winterswijk leveren ze zelfs aan huis. Daar worden bestellingen binnen een dag geleverd. Kleine bestellingen uit andere delen van het land worden verstuurd per PostNL. Deze heeft u ook meestal de volgende dag in huis. Grote bestellingen kunnen er één of twee werkdagen over doen, omdat er een vervoersbedrijf aan te pas moet komen. De kosten voor bezorging zijn zo laag mogelijk en precies gelijk aan de onkosten die ze zelf maken.

Geniale klantenservice

Door de kleinschaligheid van het bedrijf hebben Mark en Tim een geweldige band met hun klanten. Zij adviseren u met plezier over de beste isolatieplaten die u kunt kopen voor uw situatie. Alle vragen zijn welkom bij hen. Voor algemene antwoorden over levertijden, -kosten en de karakteristieken van de materialen die ze verkopen kunt u ook terecht op hun website.