Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Speelgoed en nog veel meer

Jut en Juul is een winkel met lifestyle producten voor kinderen. Naast dat ze alle soorten speelgoed verkopen, hebben ze ook kinderkleding, baby kleding, benodigdheden voor in de babykamer en nog veel meer. Wanneer je spullen nodig hebt voor je kind, kun je hier alles in één keer bestellen in de webshop. Hierdoor hoef je niet meer veel tijd kwijt te zijn door in aparte winkels je kinderkleding, speelgoed en verzorgingsproducten te moeten bestellen.

 

Dubbele cadeaus

Wanneer je een babyshower houdt of de verjaardag van je kind viert, heb je vaak een lijst met speelgoed voor je kind of andere cadeaus die je graag wilt hebben. Vroeger gaf je dit lijstje vaak op papier aan vrienden of appte je het lijstje door. Hierdoor weten je vrienden wel goed wat je wil hebben, maar het gevaar bestaat dat vrienden hetzelfde cadeau van de lijst kopen. Als je een gezamenlijke vriendengroep hebt, is deze kans niet zo groot. Wanneer je vrienden elkaar niet goed kennen, is de kans op vier keer hetzelfde speelgoed echter vrij groot.

 

Geboortelijst met speelgoed

Gelukkig heeft Jut en Juul hier een oplossing voor bedacht. Bij hen heb je namelijk een ‘geboortelijst’. De jarige of de zwangere moet hiervoor een account aanmaken op de website en kan vervolgens een lijst samenstellen met producten die ze graag wil hebben. Hierna kan ze een uitnodiging sturen naar haar vrienden. De vrienden kunnen vervolgens een product bestellen uit de geboortelijst en hierna het product van de lijst verwijderen. Hierdoor krijg je nooit meer dubbele cadeaus! Zet dus gerust alle kinderkleding, baby kleding en speelgoed die je wilt voor je kind op de geboortelijst. Droom lekker weg bij alle mooie babykamer producten en het mooie speelgoed waarmee je kind kan gaan spelen. Misschien krijg jij dan wel al deze mooie cadeaus voor je verjaardag of babyshower!

 

https://www.jutenjuul.nl/