Trouwen in Adam
Image default
Hobby en vrije tijd

U geniet op zondagmiddag van een gezellig uitje

Wilt u graag een uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje organiseren? Kies er dan voor om dit bij De Westernboerderij te doen. Deze experts bieden een uitgebreid assortiment aan activiteiten aan om van te genieten met uw gezelschap. U kiest bijvoorbeeld voor quadrijden, perslucht schieten of een zeskamp. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, waardoor er vast en zeker een geschikte activiteit te vinden is waar uw complete gezelschap van geniet. U hoeft zich hierbij ook geen zorgen te maken over het weer. De experts van De Westernboerderij beschikken ook over een overdekt gebied, hierdoor gaat uw uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje gegarandeerd door op de dag dat u deze gepland heeft.

Stel een gepersonaliseerd arrangement samen

Indien u besluit om een actief bedrijfsuitje te organiseren bij De Westernboerderij heeft u de mogelijkheid om een arrangement te kiezen dat volledig bij uw wensen past. U kiest hierbij bijvoorbeeld voor een bepaalde activiteit waarvan u samen met uw gezelschap wilt genieten tijdens uw volgende uitje op zondagmiddag. Na deze activiteit geniet u, indien gewenst, van diverse leuke westernactiviteiten, zoals:

  • Buksschieten
  • Boogschieten
  • Rodeostier
  • Levend tafelvoetbal
  • Spijkerslaan

De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. U bepaalt zelf waar u zin in heeft. Hierna is het mogelijk om samen met u gezelschap te genieten van een heerlijk diner. U geniet bijvoorbeeld van een buffet inclusief heerlijk dessert. U organiseert dus een compleet uitje bij de specialisten van De Westernboerderij.

Neem contact op met deze experts

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden met betrekking tot uw uitje op zondagmiddag of een actief bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact op met deze specialisten door de contactgegevens die op de website staan te gebruiken. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen graag. Indien gewenst is het ook mogelijk om op deze wijze een arrangement samen te stellen.