Trouwen in Adam
Image default
Groothandel

Vloeren, wanden en meubels beschermen met het juiste afdekplastic

Afdekplastic heb je voor uiteenlopende schilder- en stukadoorsklussen nodig. Je wilt immers schade en verfspatten op vloeren en wanden waar je niet aan werkt voorkomen. Daarnaast kun je onder andere meubels zo afdekken wanneer je een plafond gaat schilderen om ook hierop verfdruppels te voorkomen. Afdekplastic kan dan ook voor uiteenlopende doeleinden ingezet worden. Waar je het ook voor nodig hebt – je vindt zeker geschikt afdekmateriaal bij AfbouwOnline. Deze webshop biedt namelijk een ruim assortiment aan afbouwmaterialen, waaronder afplaktape en afdekplastic. Hierdoor is er voor elke klus wel een geschikt afdekmateriaal te vinden. Er zijn zelfs gereedschappen die het afdekken en afplakken nog gemakkelijker maken. De webshop verkoopt namelijk ook diverse soorten afplakapparaten.

Isolatieplaten op maat snijden met een polystyreensnijder

Natuurlijk heb je voor je stukadoors- of schilderklus meer gereedschap en materiaal nodig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een polystyreensnijder? Met een polystyreensnijder kun je isolatieplaten van verschillende maten op de juiste grootte snijden. De snijder kan door tempex, polystyreen en schuimplaat heen snijden. Ook andere materialen kun je met een polystyreensnijder op maat snijden. Verder heb je vast ook ander gereedschap nodig voor je klus, zoals een kwast, verfroller of een stukadoorspaan. Ook hiervoor kun je uitstekend terecht in de webshop van AfbouwOnline.

Al je benodigdheden in één webshop bestellen

Van afdekplastic tot verfrollers en van een polystyreensnijder tot voorstrijk – je vindt het in de webshop van AfbouwOnline. Bekijk het uitgebreide assortiment en plaats je bestelling eenvoudig online. Je hoeft niet lang op de bestelde producten te wachten, want als je op een werkdag bestelt, worden ze dezelfde dag of de volgende werkdag al verzonden. Zo kun je binnenkort al starten met je klus en hoef je wat minder angstvallig je voorraad in de gaten te houden. Twijfel je tussen twee bepaalde spanen of heb je advies nodig over een andere kwestie? Neem dan gerust contact op met de webshop. De vriendelijke medewerkers voorzien je graag van deskundig advies.