Trouwen in Adam
Image default
Woningen

Badkamerrenovatie bij de badkamerspecialist van Gelderland

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Wellicht is uw huidige douchecabine toe aan vervanging of heeft u verschillende renovatieprogramma’s op televisie voorbij zien komen en besloten dat het tijd is om uw eigen stijl toe te passen? Of u nu een klassieke stijl badkamer wilt of misschien een moderne of industriële badkamer; Schuit Totaal Wonen, dé badkamerspecialist van Gelderland, heeft alles voor uw droombadkamer in huis.

Alles onder één dak

Een badkamerrenovatie is opgebouwd uit verschillende elementen en het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Denk hier bijvoorbeeld aan de huidige inrichting van uw badkamer en of u iets soortgelijks wilt of juist iets heel anders. Wanneer u rigoureus de indeling van uw badkamer gaat aanpassen, bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad of een inloopdouche, dan is er wellicht een extra aanpassing nodig van het leidingwerk. Heeft u geen ervaring als stukadoor of loodgieter? Besteed dit dan uit en schakel de badkamerspecialist van Gelderland in. Een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring dat alle aspecten van uw badkamerrenovatie voorziet, zoals Schuit Totaal Wonen. U kunt hier uw volledige badkamer samenstellen en zij verzorgen het volledige bouwproces. Zo bent u zelf volledig ontzorgt van het proces om verschillende partijen, zoals stukadoors, tegelzetters en loodgieters, te contacteren en hun beschikbaarheid te managen. Doordat dit proces soepeler verloopt, heeft u meer mogelijkheden binnen uw budget en is uw badkamer sneller geplaatst. Een badkamer kopen moet tenslotte vooral leuk zijn!

Wat voor stijl badkamer kiest u?

Een badkamer is meer dan alleen een ruimte voor persoonlijke hygiëne. Het is de ruimte waar u iedere ochtend de dag begint en iedere avond de dag afsluit. Kies hierom voor een stijl badkamer die u mooi vind en aansluit bij het beeld van uw woning. Wilt u een mooie, moderne en strakke badkamer of wellicht een robuuste, industriële badkamer met zwarte kranen? Heeft u plannen voor de renovatie van uw badkamer? Ga de langs bij de badkamerspecialist van Gelderland. Hun adviseurs kunnen samen met u uw droombadkamer samenstellen.