Trouwen in Adam
Image default
Hobby en vrije tijd

Besluit om te karten op een spannende kartbaan nabij Delft

Organiseer een uitje bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk en besluit om te gaan karten in de buurt van Delft. De specialisten van dit partycentrum beschikken over een uitdagende indoorkartbaan van ruim 1,3 kilometer met ruim 25 bochten. Het is hiermee de langste indoorkartbaan van Europa en één van de meest uitdagende kartbanen ter wereld. Ga de uitdaging aan met uw vrienden, familie of collega’s en besluit om te gaan karten in de buurt van Delft. De ervaren medewerkers bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk verwelkomen u en uw gezelschap graag om een leuke dag te verzorgen voor u. U geniet hier van leuke activiteiten, heerlijk eten en een gezellige sfeer.

De verschillende arrangementen

Indien u wilt gaan karten bij dit partycentrum in de buurt van Delft, heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, namelijk:

  • Een halfuursrace
  • Een mini Grand Prix
  • Een Grand Prix
  • Een Endurance Race

De verschillende arrangementen omvatten stuk voor stuk een kwalificatierace, een race en een officiële prijsuitreiking. De winnaar ontvangt een trofee om de winst te vieren en krijgt ook heerlijke champagne, zoals de winnaar van een Grand Prix in de Formule 1. Het is dan ook erg leuk om te gaan karten bij deze specialisten in de buurt van Delft. U en uw gezelschap genieten vast en zeker van dit leuke uitje bij dit partycentrum.

Geniet van voldoende parkeerruimte

Indien u wilt gaan karten bij deze specialisten in de buurt van Delft, hoeft u niet bang te zijn over een gebrek aan parkeerruimte. Deze experts beschikken namelijk over een uitgebreid parkeerterrein, waar gegarandeerd een plekje te vinden is voor uw auto. Heeft u nog vragen over de beschikbare arrangementen of wilt u simpelweg meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van dit partycentrum in Poeldijk. Zij vertellen u graag meer.

https://www.vanderende.com/