Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Zoek niet langer naar kwalitatief tuinonderhoud in Noord-Brabant: je vindt het hier

De Groot Hoveniers is dé firma bij uitstek om je tuinonderhoud in Noord-Brabant aan over te laten. Ze dragen hun passie voor de natuur graag over en krijgen energie van andermans tuin tot in de puntjes af te werken. Het bedrijf is opgericht in 2002 door Martijn De Groot. Hij kreeg de passie voor het vak ingegoten met de paplepel dankzij zijn grootvader Hendriks. Als kind was hij steeds buiten te vinden, met de handen in de aarde of de voeten in het zand.

Van alle markten thuis

De dag van vandaag is De Groot Hoveniers een gerespecteerd speler in tuinonderhoud in de ruime omgeving van Noord-Brabant. Ze zorgen voor het onderhoud en de aanleg van tuinen, gelijk hoe groot deze zijn. Je kan bij hen terecht voor verschillende diensten. Zo planten ze tuinen volledig aan, en onderhouden ze deze op regelmatige basis. Ze voeren ook grotere werkzaamheden uit, zoals het opzetten van beregeningsinstallaties en het installeren van vijverpompen. Hun aanbod is groot. Zo leggen ze ook houtwerk aan, zorgen ze voor herbestrating van tuinpaden en zorgen ze ervoor dat je tuin klaar is voor ieder seizoen. Ondanks de jonge leeftijd van het team, kunnen ze samen op meer dan 100 jaar ervaring rekenen. Deze kennis wordt goed onderhouden en wordt regelmatig uitgebreid dankzij diverse opleidingen die de werknemers gedurende het jaar volgen.

Laat je inspireren

Een tuin is nog zo mooi wanneer hij wordt geaccentueerd met de juiste kleuren, structuren en verlichting. Voor gelijk welk soort tuinonderhoud in Noord-Brabant kan je bij deze hovenier terecht. Ze ontwerpen, voeren uit en onderhouden. Ze staan zowel paraat voor een volledige nieuwe aanleg als voor een renovatieproject. Alle werkzaamheden gebeuren in eigen beheer, waardoor je steeds verzekerd bent van de beste service. Neem een kijkje op hun website en laat je inspireren door de prachtige realisaties die ze reeds verwezenlijkten.

https://www.degroothoveniers.nl/