Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Bikinilijn ontharen

Deskundig de bikinilijn ontharen

Op de huwelijksnacht wil je natuurlijk het mooist voor de dag komen. Sensitif te Amsterdam is het juiste adres als je je bikinilijn wilt ontharen. Dit deel van het lichaam komt absoluut in aanmerking voor permanente ontharing, want het geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. De grootte van het te behandelen gebied verschilt van persoon tot persoon. Daarom bespreken we graag in een persoonlijk consult wat voor jou de beste aanpak is. Na de behandeling zijn de liezen zeer gevoelig. We raden dan ook aan de bikinilijn goed te beschermen tegen de zon en niet te gaan zonnebaden, paardrijden of langdurig fietsen. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak online of bel met 020-614 10 20.

Permanent ontharen van de bikinilijn

Het ontharen van de bikinilijn is doorgaans een vervelende klus, want huiduitslag, wondjes en jeuk liggen altijd op de loer. Sensitif biedt een innovatieve lasertechniek die de bikinilijn permanent onthaart. Dit betekent dat herhaaldelijk scheren, epileren en harsen niet meer nodig zijn en tot het verleden behoren. Onze deskundige therapeuten gebruiken de nieuwste technieken die er op dit moment te vinden zijn, zodat we je de beste kwaliteit kunnen bieden. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig en uiteraard begeleiden we je gedurende het hele traject. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, spreek dan af met een van onze adviseurs.

Bikinilijn ontharen met modernste laser

Wil je blijvend je bikinilijn ontharen, meld je dan aan voor het behandeltraject van Sensitif. Wij zijn dé expert als het gaat om laserontharing en onze specialisten gebruiken de beste apparatuur, zoals de LightSheer Duet Diodelaser. Dit instrument is officieel goedgekeurd door de Amerikaanse FDA, wat betekent dat er op dit moment geen veiliger en efficiënter apparaat op de markt te vinden is. Of het nu gaat om je bikinilijn, je benen of je gezicht, wij garanderen je een fantastisch resultaat. Voorgoed genieten van een stralende, zachte en haarvrije huid? Plan dan direct je gratis eerste consult in.