Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Barista inhuren

Barista inhuren

Wil je een barista inhuren voor jouw evenement of feestje? KoffieBarHuren heeft de leukste barista’s die de lekkerste koffies serveren, vanuit diverse koffiebars.

Enthousiaste barista’s inhuren met of zonder mobiele koffiebar

KoffieBarHuren heeft meer dan veertig gecertificeerde en enthousiaste barista’s ter beschikking. Deze kunnen met of zonder mobiele koffiebar ingehuurd worden om jouw evenement te voorzien van heerlijke koffie en een leuke sfeer. De barista’s van KoffieBarHuren zijn stuk voor stuk jonge dames of heren met een ongekende passie voor koffie. Ze zijn allemaal getraind in gastheerschap en kunnen jouw gasten een lekker en warm welkom heten. Daarnaast kunnen ze de leukste vormpjes schenken in de melkkoffies. Als je deze vormpjes niet speciaal genoeg vind, kunnen we ook onze koffieprinter meenemen. Hiermee kan je alles op het melkschuim printen, zelfs je eigen foto.

De leukste mobiele koffiebars in verschillende stijlen en formaten

Naast de leuke barista’s heeft Bar Company ook de leukste en meest unieke mobiele koffiebars. Je kunt kiezen uit meer dan twintig verschillende designs met ieder zijn eigen charme. Van vintage bars tot hooglans witte bars en van een koffie tuk tuk tot een koffiewerkbank. Al onze koffiebars beschikken over de beste San Remo espressomachines zodat jij en je gasten gegarandeerd kunnen genieten van de heerlijkste koffie. Meer informatie over het inhuren van een barista? Neem gerust contact met ons op en vraag om een vrijblijvende offerte.