Trouwen in Adam
Image default
Media

Blijf op de hoogte van het lokale nieuws met deze krant uit regio Nijmegen

Blijft u graag op de hoogte van het nieuws in uw regio? Dan heeft u natuurlijk de keuze uit diverse dagbladen die zowel het landelijke nieuws als enkele verhalen uit de buurt vermelden. Deze kranten gaan vaak echter niet heel diep op de regio in en veel verhalen bij u uit de buurt vindt u er dan ook niet in terug. Zeker niet de kleine verhalen met weinig impact, maar die soms juist zo interessant zijn om te lezen. Daarom is een lokale krant ook zeker een aanrader. Als u in de omgeving van Nijmegen woont, kiest u het best voor de lokale krant van De Rozet. Dit nieuws- en advertentieblad uit Beek-Ubbergen omvat al het belangrijke nieuws bij u uit de buurt.

De voordelen van dit nieuws- en advertentieblad uit regio Nijmegen

Er zijn verschillende redenen om voor De Rozet te kiezen als uw lokale krant in regio Nijmegen. Allereerst doet deze krant verslag van allerlei belangrijke gebeurtenissen in uw regio, waardoor u goed op de hoogte bent van alles wat er bij u in de buurt speelt. Daarnaast is het tegelijkertijd een advertentieblad waar lokale ondernemers in kunnen adverteren. Hiervoor rekenen ze een zeer schappelijke prijs, waardoor kleinere bedrijven ook de kans krijgen om hun naam onder de aandacht te brengen. Bovendien is het bij deze lokale krant uit Beek-Ubbergen, nabij Nijmegen, mogelijk om een rouwadvertentie te plaatsen. Zo is iedereen bij u in de buurt op de hoogte van het overlijden van uw dierbare.

Informeer naar de mogelijkheden

Woont u in de omgeving van Nijmegen en wilt u ook deze lokale krant ontvangen? Of heeft u een eigen bedrijf en wilt u hiermee adverteren in een lokaal nieuws- en advertentieblad? In beide gevallen kunt u hiervoor uitstekend terecht bij De Rozet. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.