Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Bruiloft DJ gezocht? | 5 vrouwelijke DJ’s op een rij

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke DJ voor jullie bruiloft? Dan zit je hier goed! Wij vonden het aanstormend DJ talent in Nederland, en wel op het online artiestenboekingsplatform: Plugify. Het leuke is, jij kan hen eenvoudig vergelijken en online boeken!

Wij gingen voor jou op zoek naar de leukste vrouwelijke bruiloft DJ van Nederland en vonden er zelfs meerdere. Om het jou net wat makkelijker te maken om een goede keuze te maken, Hebben wij onze top 5 vrouwelijke bruiloft DJ’s voor jou samengesteld. Onderstaande DJ’s kan je allemaal gemakkelijk terugvinden en online boeken via het artiestenboekingsplatform Plugify, daar zie je direct hun prijzen. Typ hun naam in de zoekbalk van de website en klik op ‘Check beschikbaarheid’. De artiest komt dan zelf binnen 24 uur bij jou terug.

Bruiloft DJ 1: DJ MissBehave

DJ MissBehave is een allround DJ. Met haar energieke performance & draaitalent maakt zij een succes van elk event. Zij heeft ervaring op zowel bruiloften als op sportevenementen. De specialiteit van DJ MissBehave is muziek van nu, maar ook classics komen zo nu en dan voorbij. Muziekgenres die DJ MissBehave draait: allround, pop, top 40, 80’s, 90’s, 70s Disco, pop, rock en Nederlandstalig.

Bruiloft DJ 2: Deejay Eclectic

Deze ervaren allround DJ draait zoals de naam het al zegt eclectisch. Dat houdt in dat Deejay Eclectic zichzelf niet wil verbinden aan één specifiek muziek genre, of muziek uit een bepaalde tijdsperiode. Ze draait nummers afkomstig uit allerlei muziekgenres, zolang de muziek maar lekker swingt. Muziekgenres die DJ Eclectic draait: allround, disco, 70’s, 80s & 90s, funk, r&b, pop en rock.

Bruiloft DJ 3: DJ KSD

DJ KSD heeft nog niet zo lang geleden haar ware passie ontdekt, draaien! Hier wordt zij zo blij van dat zij er kippenvel van krijgt. Dus zet de cocktails voor jullie Ibiza huwelijk maar vast klaar want Karina komt dolgraag jullie bruiloft voorzien van lekkere deep house en melodische techno beats. Naast muziek van andere draait Karina ook haar eigen producties zoals: “Fly High”.Muziekgenres:die DJ KSD draait: Ibiza house, club lounge, deep house, tech house, melodische techno

Bruiloft DJ 4: iAne

iAne is niet zomaar een DJ, ze is vocal DJ. Dat houdt in dat zij naast het mixen en draaien van muziek ook zangeres is! Eerst warmt iAne de zaal op met een mix vol lounge, EDM en deep house en vervolgens pakt zij de microfoon erbij om live mee te zingen. Op die manier weet zij keer op keer een te gek knalfeest neer te zetten. Op haar vierde leerde iAne al keyboard spelen en op haar tiende stond zij voor het eerst op het podium. Rond 2014 ontwikkelde iAne zich tot professioneel vocal DJ. Ook begon zij met het produceren van haar eigen repertoire. In 2016 nam iAne nummers op met grote namen als Leon Sherman, Dutchflower en Wulf. Dit werd een groot succes! ‘Love Blind’ kwam op nummer 15 van dance hitlijst DB962 Dance Report en ‘I Turned into Us’ belandde op nummer 12. Vervolgens was iAne twee jaar lang één van de vaste DJ’s in de bekende Amsterdamse club Dauphine, waar zij het publiek bespeelde met haar unieke act van mixen, zang en dans.Muziekgenres die iAne draait: dance lounge, club house, top 40, deep house, EDM en classics.

Bruiloft DJ 5: Meestermeester

Dit jonge, enthousiaste DJ-duo bestaat uit Minke en Fransje. Zij draaien zoals de naam al doet vermoeden de beste meesterwerken uit de hitlijsten van toen en nu. Muziekgenres die Meestermeester draait: allround, pop, top 40, hiphop, funk, r&b, 70’s, disco, house classics.

Zit de vrouwelijke DJ die jij zoekt hier niet tussen? Neem dan een kijkje tussen het overige aanbod aan vrouwelijke DJ’s. Heb je vragen over het boeken, of wil je muzikale suggesties op maat? Stuur dan even een mailtje naar info@plugify.nl.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl