Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Buitengewoon Mediation is de plek waar u moet zijn!

Heeft u weleens van de praktijk van mediator Maastricht Buitengewoon Mediation gehoord? Nee?! Dan moet u gauw deze blog lezen over de geweldige dingen die wij allemaal voor u kunnen betekenen. Want zij zijn de mediators op het gebied van echt scheiding, stress coaching, conflictbemiddeling en nog veel meer! Laat u professioneel helpen door de twee lieve dames van Buitengewoon Mediation.

Alle diensten van Buitengewoon Mediation

Bij Buitengewoon Mediation kunt u terecht met verschillende soorten problemen. Wij helpen u graag met waar u last van heeft. De dienst conflictbemiddeling wordt vaak gedaan onder jongeren. Ze voelen zich niet gehoord en denken vaak dat ze nooit gelijk hebben. Wij denken daar heel anders over. Bij ons luisteren we naar beide kanten van het verhaal en laten we een gesprek soepel lopen. Daarbij wordt goed geluisterd naar elkaar om elkaar beter te begrijpen in gevoel. Deze sessie zijn meestal eenmalig maar er kunnen uitzonderingen worden gemaakt als een sessie te lang duurt, of het nog niet helemaal is uitgepraat tussen de twee partijen. Als het uitgepraat in een sessie, komt er nog een gevolg sessie hoe het is gegaan de afgelopen periode met elkaar. Wat is er goed gegaan? Wat is er fout gegaan? Wat kan beter? Deze vragen worden er dan gesteld.

Stress coaching

Wij bieden ook stress coaching aan. Voor deze mensen is het moeilijk om om te gaan met stress en stressvolle situaties. Met deze begeleiding leren we je bepaalde ademhalingstechnieken die u kunt toepassen in zulke situatie. Bovendien kijken we naar bepaalde situaties die u heeft meegemaakt en gaan we samen bespreken wat het beste is om op dat moment te doen. Wij gaan jou realiseren wanneer de stress bij u toeneemt en waar het vandaan komt. Hierdoor kunt u deze stress makkelijker aanpakken.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de verschillende begeleidingen die wij geven? Bekijk dan onze website via www.buitengewoonmediation.nl voor meer informatie over alle diensten die wij leveren! U vindt daar ook onze contactgegevens om eventueel een afspraak bij ons te maken voor een van de begeleidingen. Hopelijk kunnen wij u goed helpen!