Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

9 maanden zwangerschap terug beleven

De tijd vliegt al als er niks bijzonders gebeurd en we weten allemaal dat de tijd nog sneller gaat als er wel iets gebeurd. Denk aan je bruiloft, de bijzonderste dag in je leven. Maar ook een bijzondere periode is de 9 maanden dat je zwanger bent. Om deze mooie herinneringen nooit te vergeten is er een 9 maanden invulboek.

Bewaar herinneringen in het invulboek

Het boek bevat niet alleen ruimte voor leuke foto’s van je ego, het kamertje en de geboorte, maar bevat ook handige checklists. Deze kun je simpel aanvinken zodat je weet dat je niks vergeet om te regelen tijdens de zwangerschap. Daarbij is er ook voldoende plek om het 9 maanden invulboek helemaal naar wens in te vullen met alle foto’s en versieringen die jij wilt. Waarbij geen enkele week tijdens jouw zwangerschap achter blijft.

Leuke extra’s

Maak je invulboek nog persoonlijker door je eigen kleur te kiezen in zowel de kaft als het elastiek. Ook zijn er leuke mijlpaalkaarten waarmee je alle bijzondere gebeurtenissen kan vieren. Na de 9 maanden is het plezier niet voorbij. Doordat je allemaal herinneringen hebt verzameld ,kun je deze altijd weer terug kijken of delen met je nieuwe gezinslid. Zo gaan deze herinneringen nooit verloren en is er weer plek voor nieuwe herinneringen en een nieuw invulboek.

Gerelateerde artikelen

Op vakantie met een achteruitrijcamera

Een nieuw dak

Vergroot je aanwezigheid met een code