Trouwen in Adam
Image default
Eten en drinken

Dé webshop voor de lekkerste aardappelchips

Hoeksche Chips is dé webshop voor de allerlekkerste aardappelchips. De chips wordt zo duurzaam mogelijk geteeld en gebakken. Zo wordt de energie die voor de productie gebruikt wordt, opgewekt via zonnepanelen. Het water dat gebruikt wordt om de aardappelen mee te koelen, wordt daarna weer gebruikt als waswater. Met dit waswater worden de machines schoongemaakt. Al het afval wordt hergebruikt. Zo ook de aardappelen die niet geschikt zijn om aardappelchips van te maken. Deze worden naar de boer in de buurt gebracht. Hij geeft ze vervolgens weer aan zijn koeien.

De duurzame productie van de aardappelchips

Er blijft natuurlijk ook aardappelchips over die niet door de keuring heen komt. Deze worden dan ook niet mee verpakt, maar worden naar een vergister gebracht. Hier wordt vervolgens energie mee opgewekt. De zonnebloemolie die gebruikt is om de chips mee te bakken wordt uiteraard ook op een duurzame manier verwerkt. Wanneer de olie gebruikt is, wordt het daarna gebruikt voor het opwarmen van de ruimte. Alles wat overblijft wordt vervolgens naar een centrale gebracht. In deze centrale wordt de olie verwerkt tot biodiesel. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat niets verspilt wordt.

De lekkerste chips, met de lekkerste smaken

Naast dat wij hard ons best doen om niets te verspillen, krijgen wij ook hulp van buitenaf. In de randen van de grond zitten namelijk nuttige insecten. Deze insecten voeden en verschuilen zich in de grond en voorkomen op deze manier dat er een luizenplaag ontstaat. Om deze reden is het niet nodig om de insecten op het land te bestrijden. Op deze manier kunnen wij de lekkerste, meest verse en vooral duurzaamste chips met de lekkerste smaken voor u maken. Kijk online voor een verkooppunt bij u in de buurt. Heeft u geen winkel in de buurt kunnen vinden? Plaats dan heel gemakkelijk uw bestelling via de website. De aardappelchips komt dan zo snel mogelijk uw kant op.  

https://hoekschechips.nl/

Gerelateerde artikelen

Welk restaurant is het beste Griekse restaurant van Brabant?

Bereid een traditionele maaltijd in de Dutch oven BBQ

Kippenpoten voor de BBQ in regio Hilversum haalt u hier