Trouwen in Adam
Image default
Bedrijven

Zorgeloos investeren in vastgoed

Center Parcs Vastgoed zorgt ervoor dat geld investeren voor u altijd overzichtelijk en veilig is. Door de jarenlange ervaring zijn er mogelijkheden om te investeren in vakantiewoningen bij de organisatie met leuke voordelen en weinig risico. Als u investeert in een vakantiewoning, bent u door een huur- of beheerovereenkomst met Center Parcs Vastgoed altijd verzekerd van huurinkomsten. Hoe hier vorm aan gegeven wordt, kunt u zelf bepalen in overleg met de organisatie. De vakantiewoning hoeft daarnaast niet altijd verhuurd te worden. Zo kunt u er zelf ook gebruik van maken wanneer u dat wilt.

Een investering met eigen geld of financiering

Investeren is in deze tijd steeds aantrekkelijker omdat de spaarrentes steeds lager worden. Sparen loont hierdoor niet altijd meer. Door geld te investeren in vastgoed, kunt u dit ook relatief snel terug verdienen. U kunt er bij een investering in vakantiewoningen voor kiezen om gebruik te maken van uw eigen geld. Wanneer dit niet haalbaar is, kan er ook samen met de partners van Center Parcs Vastgoed een financiering geregeld worden. Dit is een andere manier van geld investeren, maar uiteindelijk zeker rendabel. Ongeacht welk proces u kiest, is er altijd begeleiding mogelijk vanuit de organisatie door een adviseur met ervaring in het recreatief vastgoed.

Bij deze organisatie kunt u investeren zonder zorgen

Als u besluit geld te investeren in vastgoed van Center Parcs, dan kunt u ervoor kiezen om u gedurende het gehele proces te laten begeleiden. Zo wordt u altijd bijgestaan door een adviseur met ruime kennis van zaken en kan deze u volledig ontzorgen. Daarnaast hoeft u zich met betrekking tot de vakantiewoning ook geen zorgen te maken als u geld gaat investeren in Center Parcs Vastgoed. Onderhoud, exploitatie en leegstand worden door de organisatie opgevangen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo wordt investeren in een vakantiewoning voor u nóg aantrekkelijker gemaakt.