Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Een houten wandplank voor sfeer in de kinderkamer

Ben je op zoek naar een manier om de kinderkamer sfeervoller te maken? Een houten wandplank is dan een mooie en praktische optie. Het materiaal hout zorgt namelijk direct voor sfeer in de ruimte, maar houdt de kamer tegelijkertijd rustig. Een houten wandplank in de kinderkamer is ook handig voor je kleine. Zo heeft hij of zij een eigen plek om leuke spulletjes te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan favoriete kinderboeken, een leuk plantje of een aantal knuffels. Bij deHoutbarshop vind je verschillende modellen wandplanken voor in de kinderkamer. Alle houten artikelen in deze webshop zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout uit Nederland.

Verschillende soorten wandplanken

Een houten wandplank voor in de kinderkamer is in verschillende soorten en maten beschikbaar. Je kiest bijvoorbeeld voor een zwevende wandplank die eruitziet als een boomstam. De houten wandplank voor de kinderkamer wordt zo bevestigd dat je geen plankendragers ziet. Naast de unieke boomstamwandplanken, kun je ook kiezen voor een gewone zwevende wandplank die strak afgewerkt is. Een andere optie zijn de steps: kleine vierkante wandplankjes voor bijvoorbeeld een plant of een kaars. Om de houten wandplank voor de kinderkamer een stoere look te geven, kies je voor wandplanken met leren dragers. Deze zweven dus niet, maar worden met twee leren dragers aan de muur bevestigd.

Kies voor een product van duurzaam gewonnen hout

De wandplanken en alle andere houten producten van deHoutbarshop zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout. Al het hout waarvan de producten gemaakt zijn, is eerlijk gekapt en voor een groot deel afkomstig uit Nederland. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er gekozen voor andere Europese landen waar de normen en waarden met betrekking tot het milieu vergelijkbaar zijn met die van het bedrijf. De houtwebshop werkt namelijk met respect voor mens en milieu, zodat je de mooie houten producten met een gerust gevoel kunt kopen. Ontdek snel het aanbod!

https://www.dehoutbarshop.nl/