Trouwen in Adam
Image default
Hobby en vrije tijd

Met het hele gezin genieten in de mooiste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Een dagje uit tijdens de vakantie of in het weekend is natuurlijk altijd leuk. Er zijn genoeg mogelijkheden, variërend van dierentuinen tot speeltuinen, musea en pretparken. Wil je een leuke buitenspeeltuin in Zuid-Holland bezoeken? Dan kun je daarvoor terecht bij Vogelpark Avifauna. Dit park is gemakkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Je kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de grote speeltuin. Voor alle leeftijden zijn er leuke speeltoestellen waar je kind urenlang zoet mee is. De ouders kunnen ondertussen genieten van een lekker drankje op het nabijgelegen terras. Daarnaast staat dit park natuurlijk ook bekend als het mooiste vogelpark van Nederland.

Kennismaken met indrukwekkende vogels

De wereld wordt bevolkt door prachtige vogels, zowel lopende als vliegende. Een deel daarvan wordt verzorgd in het vogelpark in Nederland. Je kunt ze bekijken en in de zomermaanden kun je ook voedermomenten en shows meemaken. De verzorgers van dit park laten de vogels zien en vertellen allerlei wetenswaardigheden die je wellicht nog niet kende. Als de kinderen zijn uitgespeeld in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland kunnen ze over de dieren van alles leren en ze van dichtbij bekijken.

Het mooiste vogelpark van Nederland is het hele jaar door te bezoeken

Het grote voordeel van de buitenspeeltuin in Zuid-Holland is dat je hier het hele jaar door terecht kunt. Dat geldt natuurlijk ook voor het mooiste vogelpark van Nederland. Houd er wel rekening mee dat de vogeldemonstraties en voedermomenten alleen in het hoogseizoen op de agenda staan. Als je je tickets vooraf online koopt, dan profiteer je van een aantrekkelijke korting. Op hun website vind je ook alle informatie zoals het adres en voorzieningen voor mensen met een beperking. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto. Ga je met het openbaar vervoer? Dan kun je je reis eenvoudig online plannen. Een uitstapje naar Vogelpark Avifauna is ook een heel leuk idee voor een kinderfeestje of schoolreisje.