Trouwen in Adam
Image default
Entertainment

Eindelijk je bruiloft vieren

Ben je getrouwd tijdens de pandemie? Dan heb jij ook misschien wel beloofd aan je vrienden en familie dat het grote feest nog gaat komen. Nu we weer zachtjes aan teruggaan naar de gewone omgang met elkaar, kan je ook plannen gaan maken voor dat grote feest. Uiteraard wil je dat het bijzonder wordt. Hoe zorg je ervoor dat je feest onvergetelijk wordt?

  1. Kies voor een mooie locatie

Vanzelfsprekend is de locatie een grote sfeerbepaler voor je feest. Als je je feest thuis in de tuin houdt of misschien wel bij een bekende met een grote tuin, dan heb je een heel andere sfeer dan in een zaaltje met alles erop en eraan. Het is aan jou welke sfeer je wilt hebben. Hou je wel van intiem? Dan is een tuinfeest zeker een mooi idee. Hou je van het landelijke leven? Kijk eens of je bij een boer op de werft iets mag organiseren. Of hou je juist wel van luxe? Dan kies je natuurlijk voor een mooi aangeklede zaal, met obers in pak en dergelijke. Een locatie kiezen mag dan ook best even een grondige studie worden…

  1. Kies voor een professionele DJ

Waarschijnlijk kies je voor muziek. Een bruiloft DJ huren betekent iemand inhuren die verstand van zaken heeft. Hij weet hoe hij in kan spelen op de sfeer van de avond en hoe iedereen het naar de zin gemaakt kan worden. De echte, professionele DJ zal vooraf met jullie in gesprek gaan over de wensen die je hebt én kan jullie hier ook advies in geven.

  1. Kies voor een bijzonder item

Voeg iets toe aan je feest wat bijzonder is. Je kunt hierbij denken aan een bijzondere plek waar de DJ gaat draaien (bijvoorbeeld in een Volkswagenbusje), of je huurt met de DJ ook een muzikant in. Een DJ inhuren met een saxofonist geeft een bijzondere sfeer op je feest, waarbij je zowel de sfeer van een drive-in-show hebt, als die van livemuziek. Huur je ze samen in, dan zijn ze op elkaar ingespeeld en kan het zo zijn dat ze ook tegelijkertijd bezig zijn. Maar je kunt ook je eigen familielid die zo mooi gitaar speelt vragen of hij of zij, tijdens pauzes van de DJ, muziek speelt.

  1. Kies voor anders dan anders

Je kunt ervoor kiezen om je feest bijzonder te maken door eens iets heel anders dan anders te doen. Je kunt je feest op een heel bijzondere locatie geven (op het strand, op een boot). Of je huurt een extra entertainer in, zoals een goochelaar of een cabaretier. Je kunt gaan voor een heel uitgebreid diner wat de hele avond duurt. Of misschien vind je het wel veel leuker om een bus te huren en het land door te rijden… Doe iets waar jullie gelukkig van worden. Het is jullie feest!

  1. Kies voor een thema

Wat ook altijd wel goed werkt is het kiezen voor een thema. Nu kan dat zowel in onderwerp zijn (hippietijd, rock & roll, beach), maar ook in kleurstelling. Door serieus dit thema in alles door te voeren maak je het tot een mooi geheel en werkt het zeker sfeer verhogend! Trouwen met een thema: dat voer je natuurlijk ook door in de kleding!