Trouwen in Adam
Image default
Kinderen

Maak van tandenpoetsen elke dag een avontuur met deze kindertandpasta

Tandenpoetsen kan voor kinderen als een irritante bezigheid gezien worden. Het moet twee keer per dag gebeuren voor minimaal twee minuten. Voor kinderen kunnen deze twee minuten erg lang lijken en ze raken hierbij dan ook snel afgeleid. Ouders hebben ook niet altijd tijd om te helpen bij het tandenpoetsen. Daarom heeft Fairytabs een nieuw soort kindertandpasta ontwikkeld. Hierdoor wordt tandenpoetsen opeens een hele andere ervaring.

Kauwen, poetsen, spoelen en klaar

De kindertandpasta van Fairytabs komt in een nieuwe vorm; het zijn namelijk kauwtabletjes. Eén tabletje is precies genoeg voor een poetsbeurt. Kinderen kauwen op een tabletje en er ontstaat een schuim om mee te poetsen. Na twee minuten kunnen ze dit schuim uitspugen en daarna spoelen, net zoals bij reguliere tandpasta. Deze tabletten zijn echter veel leuker voor kinderen! De kindertandpasta wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waardoor de pasta bovendien goed is voor het milieu.

Lekkere smaken

Een groot probleem met reguliere tandpasta’s is dat de smaak te heftig is voor veel kinderen. Er zit namelijk vaak een hele sterke mintsmaak aan waar kinderen niet blij van worden. Daarom biedt dit merk twee lekkere smaken van de kindertandpasta aan, die vanzelfsprekend beter in de smaak vallen. Er is een zoetere aardbeiensmaak en een zachte mintsmaak verkrijgbaar. De aardbeiensmaak is fluoridevrij en de mintsmaak heeft wel fluoride. Je kunt hierin als ouder zelf een keuze maken of je kind(eren) laten kiezen.

Maak van tandenpoetsen een feestje

Niet alleen de kindertandpasta maakt tandenpoetsen al een feestje, Fairytabs heeft ook nog eens een speciaal lied gemaakt om aan te zetten tijdens het tandenpoetsen. Dit lied stimuleert kinderen om hun tanden goed te poetsen. Kinderen worden hier vrolijk van en vinden die twee minuten helemaal niet meer zo lang duren. Hierdoor wordt tandenpoetsen in de ochtend en avond veel leuker! Wacht niet langer en maak een feestje van tandenpoetsen door alle benodigdheden in de webshop te bestellen.

https://fairytabs.be/