Trouwen in Adam
Image default
Aanbiedingen

Funk artiest boeken, waar doe je dat? | 5 funk artiesten op een rijtje

Wil jij een funky artiest boeken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder want wij hebben de tofste funk artiesten voor je op een rijtje gezet. Deze artiesten kan je ook nog eens gemakkelijk online boeken via Plugify.

WeeaH

WeaaH funkt de pan uit! Werkelijk alles wat deze band ademt is funk. Ze spelen geheel originele funk geschreven door de Amsterdammer Paul Mundy, welke gespeeld heeft met Buddy Guy, Eric Clapton, Matt “Guitar” Murphy, Larry Coryell, Martha Reeves, en meer. Dat beloofd wat!

Phoenix Funk Foundation

De Phoenix Funk Foundation is een studentenband en speelt voornamelijk funk en soul muziek afgewisseld met disco knallers. Denk aan covers van Aretha Franklin, Nina Simone, Wild Cherry Earth Wind & Fire en Bruno Mars. Met zijn 11en maken zij er een groot swingend spektakel van.

CLUSTER!

Deze jonge, stoere funky band grooved zowat van het podium af! De funky band wordt geleid door een coole zangeres die zowel in het hoog als in het laag een geweldige funky sound heeft. De band is goed op elkaar ingespeeld en maakt er zichtbaar een feestje van op het podium. Naast covers van o.a. Joss Stone, Stevie Wonder en Amy Winehouse spelen ze ook eigen muziek.

De Koppersnellers

Deze Funk brassband maakt van elke gelegenheid een onwijs swingend feestje! Deze rondlopende optocht van 10 man moet je erbij hebben tijdens jouw funky event. De brassband bestaat voornamelijk uit blazers en slagwerk. De stijl vindt zijn wortels in New Orleans, waar de muziek als een traditie wordt gebruikt voor feestdagen zoals Mardi Gras en Second Lines. Naast funk gebruikt de band ook invloeden van hiphop en jazz in hun muziek. De Koppersnellers spelen zowel covers als eigen werk.

Start Spreading The News

Heb je een speciale gelegenheid te vieren, waarbij je een groots concert wilt van een funk artiest? Ga dan voor een bigband van 11 man met jazzy vocals zoals: Start Spreading the News. Smooth jazz, keiharde funk, dampende soul, swingende rock ’n roll en stuiterende disco met en sprankeltje Dixieland. Van jazzy covers van Frank Sinatra, tot aan funky nummers van The Blues Brothers, Chaka Khan en Louis Prima. Van café tot theater, van bedrijfsfeest tot festival; overal deden zij al de nodige ervaring op.

Al deze artiesten zijn te bekijken, te beluisteren en online te boeken op het live muziek

boekingsplatform: Plugify.