Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

Hier kunt u een epoxy coatingvloer laten leggen door experts

Bent u op zoek naar een vloer die wel tegen een stootje kan? Dan is een vloer van epoxy echt iets voor u. Dit is een slijtvast materiaal dat van aardolie gemaakt wordt. Omdat het een hoge belastbaarheid heeft en gemakkelijk is in het onderhoud, wordt epoxy onder andere gebruikt voor de vloeren in fabriekshallen en magazijnen. Bij een gietvloer van epoxy bestaat de vloer uit een dikke laag van dit materiaal. U heeft echter ook de optie om een epoxy coatingvloer te laten leggen. Voor een epoxy coating wordt een veel dunnere laag materiaal gebruikt, zodat de kosten een stuk lager uitvallen. U kunt een epoxy coatingvloer laten leggen boven op uw bestaande vloer.

Kies de vloer die bij uw interieur past

Als u in regio Zutphen of Apeldoorn woont, kunt u terecht bij Amipox om een epoxy coatingvloer te laten leggen. Dit in Zutphen gevestigde bedrijf, vlak bij Apeldoorn, is gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten kunststofvloeren. Als u ervoor kiest om een epoxy coatingvloer te laten leggen door dit bedrijf, zult u een zeer sterke vloer krijgen die uw ruimte ook nog eens verfraait. Epoxy is namelijk een gladde en naadloze vloerbedekking. Bij Amipox kunt u vloeren bestellen in vrijwel iedere RAL-kleur. Voor een interessant visueel effect kunt u ook doorzichtige laklagen met vlokken laten aanbrengen boven op de epoxy coatingvloer.

Zo gaat het leggen van de vloer

Als u besluit om een epoxy coatingvloer te laten leggen, zullen de experts van dit bedrijf eerst een primer aanbrengen op de ondergrond, waardoor het materiaal goed hecht. De coating wordt bovendien verzegeld met een toplaag van een dicht materiaal. Omdat de epoxy coatingvloer naadloos en waterdicht is, kunt u deze gemakkelijk schoon houden. Vraagt u zich af of het iets voor u is om een epoxy coatingvloer te laten leggen door dit bedrijf? U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend, verkennend gesprek. U vindt de contactgegevens op de website.

               

https://www.amipox.nl/