Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Een opgezette dierenkop voor jouw interieur

Heb jij het idee dat je nog een belangrijk decoratiestuk in jouw huis mist en kun je niet goed plaatsen wat het is? Misschien is het dan wel een opgezette dierenkop die je bij By Max kunt kopen. Dit is een specialist op het gebied van taxidermie, koeienhuiden, schapenvachten, rendierhuiden, kalfshuiden en geitenhuiden. Je zou kunnen zeggen dat By Max gewoon specialist is op het gebied van dieren en decoratie. Als je fan bent van een landelijke stijl in je huis en misschien zelfs al wel een dierenhuid op de vloer of op een stoel hebt liggen, dan is een opgezette dierenkop in de woonkamer of in de hal helemaal niet zo’n gek idee!

Verschillende dierenhoofden

Vind je het mooi als je bij anderen een rendierhoofd op de muur ziet en ziet je deze ook graag bij jezelf op de muur hangen? Dat kan zeker bij deze expert! Maar ook als je liever voor een buffelhoofd gaat, een Afrikaanse steenbok, een zebra of toch liever een sabelantilope hebt, dan is dat allemaal mogelijk. Hoe zeldzamer het dier is, hoe meer geld het uiteraard kost, maar dan heb je wel een pronkstuk in je huis hangen waar je heel lang plezier van hebt. De opgezette dierenkop van By Max is namelijk zo deskundig opgezet, dat alles in goede staat blijft. Ook zien de dieren er nog helemaal intact uit en de echtheidsfactor is daarmee dan ook heel hoog. Tevens is het kopen van een opgezette dierenkoop bij deze specialist nog eens ecologisch verantwoord.

Bestel een ecologisch verantwoorde dierenkop

De dierenhoofden hebben allemaal verschillende afmetingen, maar zijn uiteraard op ware grootte van het dier. Vind je een opgezette dierenkop toch teveel van het goede in jouw huis, maar wil je wel graag opgezette dieren als decoratie? Dan verkoopt deze specialist ook allerlei vlinders, vogels, zeedieren en zoogdieren in kleinere vorm als leuke toevoeging van jouw woning.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij deze art gallery vind je de mooiste kunstwerken van Rotterdam

Een industriƫle kroonluchter vindt u bij deze specialist

Welke soorten tegels zijn er allemaal?