Trouwen in Adam
Image default
Dienstverlening

Hoe kies ik de juwelen voor mijn huwelijk in 3 stappen

Wanneer een bruid zich op haar trouwdag voorbereid, is de jurk ongetwijfeld het meest in het oog springende element. Men moet echter rekening houden met andere factoren die de outfit van de bruid aanvullen, en de gebeurtenis nog specialer maken.

Dit is het geval voor de juwelen, stukken die met veel aandacht en zorg moeten worden gekozen, om een harmonieuze en geraffineerde combinatie te kunnen vormen. Leer hoe u in 3 stappen de sieraden voor u bruiloft kiest en schitter op u grote dag. Kijk hier eens naar!

1. Denk aan de trouwjurk

Het eerste criterium dat moet worden geanalyseerd bij het kiezen van een sieraad voor de huwelijksdag is het evalueren van het model van de jurk die u hebt gekozen. Een strakke jurk vraagt om een discreter en delicater stuk, terwijl een model met een volumineuze rok past bij zwieriger juwelen.

Zoek de beschikbare modellen in een vertrouwde juwelierszaak en analyseer welke bij uw jurk passen. Het is essentieel om een aantal basisbegrippen en ideeën te hebben en de sieraden pas te kiezen nadat u de jurk hebt gekozen.

2. Denk aan de tijd van de viering en de plaats

Een ander punt dat u moet overwegen bij het kiezen van bruidsjuwelen is het tijdstip van de bruiloft, want net als bij het protocol van de gasten, moet de bruid ook deze kleine regels volgen.

Als uw bruiloft overdag wordt gevierd, is het aan te bevelen om meer eenvoudige en fijne sieraden te kiezen. Als de bruiloft echter ’s avonds is, mogen de accessoires wat flitsender zijn, zoals maxi-oorbellen, meer gebeeldhouwde halskettingen en kleurrijke setjes.

Wat de locatie betreft, als u in een tuin, op een boerderij of in de open lucht trouwt, zal het eenvoudigste het beste zijn. Als uw huwelijk daarentegen in een gesloten ruimte plaatsvindt, een hotel of buffet, kunt u iets anders en kleurrijks gebruiken.

3. Breng de sieraden in evenwicht met de rest van de accessoires

Het kiezen van een haaraccessoire wordt steeds relevanter voor bruiden, en steeds gemakkelijker door de grote hoeveelheid modellen, stijlen en maten.

Als u dat accessoire al hebt bepaald, moet u bedenken met welke juwelen het perfect zal staan. Als u een opzichtig accessoire gaat gebruiken, gebruik dan kleine oorbellen en halskettingen, en misschien zelfs geen halsketting.

Als het klein is, probeer het dan te combineren met middelgrote sieraden, die iets groter mogen zijn als uw accessoire discreet is.

Om de keuze te vergemakkelijken, kunt u het accessoire meenemen naar de juwelierszaak, zodat u zich beter kunt voorstellen hoe de complete set eruit zal zien.

 

Gerelateerde artikelen

Gun uzelf een nieuw kapsel bij de kapper in Breda

Welke sausjes zijn geschikt voor bij uw biefstuk?

Met hulp van uw makelaar komt uw droomhuis dichterbij