Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

HRM advies van Simpra

Bij Simpra kunt u terecht voor meer dan alleen advies voor al uw HRM vragen. Met Simpra haalt u een HRM adviseur in huis met een zeer grote kennis van CAO’s en arbeidsvoorwaarden. Iemand die kan opereren in complexe situaties. Iemand die assessments kan afnemen. Iemand die u de werving en selectie van nieuw personeel uit handen kan nemen. Met Simpra heeft u een deskundige die met een frisse blik meedenkt en adviseert bij al uw HRM vraagstukken.

HRM advies 24/7 beschikbaar

Bij de HR vraagbaakservice kunt u 24/7 bellen voor HRM-advies. Met dit servicecontract heeft u voor een aantal afgesproken uren met een vast bedrag per maand een ervaren HR-expert tot uw beschikking.

Personeelsbeleid

Bij Simpra wordt gestreefd naar personeelsbeleid dat breed in de in de organisatie wordt gedragen. Hierbij wordt ook nagedacht over vorm en inhoud van duurzaam personeelsbeleid.

Personeelsadvies

Op het gebied van personeelsadvies kunt u Simpra terecht met vragen op allerlei gebied. Er wordt met een scala aan HR-instrumenten en interventies gewerkt naar het gewenste resultaat.

Het centrale begrip bij personeelsadvies is ontwikkeling. In de visie van Simpra is iedereen hiervoor zelf verantwoordelijk maar een organisatie zou die ontwikkeling moeten faciliteren.

Interim HR

Naast HRM-advies kunt u bij Simpra terecht voor interim HR. Met Simpra krijgt u een doorgewinterde HR-professional in huis. Een deskundige de u kunt inschakelen voor iedere vraag op het gebied van Personeel en Organisatie. Tijdelijk behoefte aan ondersteuning of vervanging? Of het begeleiden van veranderingen in de organisatie? Simpra is breed én snel inzetbaar.

Loongebouw

Het onderhoud van het loongebouw is bij Simpra in goede handen. Simpra heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert in het beschrijven, analyseren en waarderen van functies. De hoogte van het salaris is een mogelijke bron van conflicten. Echte objectiviteit is intern moeilijk zo niet onmogelijk maar met Simpra heeft u een objectieve, frisse en onafhankelijke blik.

Waarom Simpra?

Simpra heeft zorg voor de medewerker en aandacht voor de werkgever. Laat uw vraagstukken rond personeel en organisatie daarom over aan Patrick Eichelsheim van Simpra. Met de zekerheid dat het goed gebeurt.