Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Kunstsneeuw kopen voor een winters tafereel

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met het compleet maken van een winters tafereel bij jouw woning? En zoek je een specialist waar je een goede kwaliteit kunstsneeuw kunt kopen? Dan ben je bij dit bedrijf op de juiste plek. Sneeuwwinkel is een bedrijf, gevestigd nabij Hilversum, dat een zeer ruim aanbod heeft op het gebied van winterdecoratie. Kunstsneeuw kopen is hier zeker mogelijk. In de webshop biedt het bedrijf diverse producten aan, waarmee je het winterse gevoel in huis brengt. Er zijn mogelijkheden voor zowel buitenshuis als binnenshuis.

Het bedrijf in vogelvlucht

De onderneming werd opgericht in 1996 door Michiel de Ruiter, een gerenommeerde trampoline springer die ook op de ski’s de internationale top wist te bereiken. Zijn passie voor sneeuw vond toekomst in dit bedrijf. Hij wist binnen korte tijd ervoor te zorgen dat dit bedrijf de grootste sneeuwleverancier binnen Europa werd. Het bedrijf levert bijvoorbeeld kunstsneeuw voor evenementen in indoor ski centra. Binnen korte tijd is deze onderneming uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van 100% echte sneeuw, leverbaar in alle omstandigheden en ook bij elke temperatuur.

Neem contact op met de klantenservice

Wil je kunstsneeuw kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, maar wil je je graag eerst laten adviseren door een kundige medewerker? Neem dan contact op met de klantenservice van dit bedrijf. Het is mogelijk om via de website een contactformulier te vullen. Je kunt hier dan een korte beschrijving van jouw vraag toevoegen. Eén van de medewerkers zal naar aanleiding van jouw vraag contact opnemen en je graag verder informeren en helpen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of een vraag te stellen via e-mail. De medewerkers van deze onderneming beschikken over ruime kennis en zullen je graag adviseren over de mogelijkheden voor het kopen van kunstsneeuw. Wacht dus niet langer en neem snel contact op!