Trouwen in Adam
Image default
Kinderen

De babykamer in Scandinavische stijl ontwerpen dankzij deze webshop

Als er iets is waar men altijd fan van zal blijven, dan is het wel een babykamer in Scandinavische stijl ontwerpen. Ze lijken zo fris, zo anders dan het karakter gedreven of übermoderne slaapkamers die we een lange tijd gewend waren. In een poging om de rust te creëren in de chaos van kinderen, proberen steeds meer mensen een babykamer in Scandinavische stijl te maken. Daarom zijn er in dit artikel een aantal tips uitgelegd die je informeren over de do’s en don’ts. We zijn gewend om alles bij elkaar te laten passen, maar deze stijl leert je lost te laten en onverwachte combinaties te omarmen. Bij MooisteKinderkamer.nlkun je terecht voor het vinden van de beste Scandinavische meubelstukken, speelgoedsets en accessoires.

Een persoonlijke touch op het neutrale kleurenpalet

Om de babykamer in Scandinavische stijl te maken, moet je beginnen met een blanco canvas en kies je voor een neutraal kleurenpalet. Witte muren en subtiele kleuren die bij elkaar passen en elkaar aanvullen, zullen het beste werken. Wil je toch liever behang, dan kun je een feature wall kiezen en gaan voor een leuk en speels behang dat toch stijlvol is. Bij MooisteKinderkamer.nl hebben ze een ruim assortiment aan neutrale en speelse behangen online staan. Je ziet hier het thema natuur veel in terugkomen. Dit type patroon oogt namelijk rustig, terwijl het zorgt voor dynamiek in de kamer.

Werk met texturen

De kamer van jouw kind moet veilig, gezellig en gastvrij aanvoelen, met andere woorden, het is de perfecte plek om een beetje te experimenteren. Er zijn veel manieren om ​​magie toe te voegen aan de kamer. Een babykamer in Scandinavische stijl is een perfect startpunt om texturen in de vorm van textiel toe te voegen. Maak de ruimte tastbaar met grove breisels, linnen gordijnen en zachte kussens. Schik deze op een comfortabele stoel of zitzak naast de boekenplank, voeg een zachte lamp toe en je hebt een knusse Scandinavische leeshoek. Het is de perfecte plek voor een verhaaltje voor te lezen voor het slapengaan. Bestel de leukste accessoires in deze webshop en richt de kamer prachtig in!

https://www.mooistekinderkamer.nl/