Trouwen in Adam
Image default
Vervoer en transport

Laat uw pakket gekoeld vervoeren met het koeltransport van deze specialist

Wilt u één of meerdere pakketten gekoeld verzenden naar een bestemming binnen of buiten Nederland? Dan wilt u natuurlijk dat dit professioneel en tegen een aantrekkelijk tarief gebeurt. A-One is hiervoor het bedrijf dat u zoekt. De vakkundige koeriers van deze specialist in koeltransport vervoeren uw pakketten namelijk naar elke door u opgegeven locatie. Wilt u meer weten over de diensten die dit bedrijf aanbiedt? Lees dan verder!

Schakel deze specialist in voor een snelle verzending van uw goederen

In het wagenpark van A-One staan bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens en (koel)bussen klaar om uw goederen gekoeld te vervoeren. Ook het verzenden via luchtvracht behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is er altijd ruimte voor uw pakket van iedere afmeting en naar elke nationale- of internationale bestemming. Daarnaast is uw pakket standaard verzekerd tijdens het koeltransport. Zo bent u er zeker van dat uw pakket veilig aankomt bij de ontvanger. Het gekoeld verzenden gebeurt op ieder gewenst moment, namelijk:

  • Met spoed: dertig minuten na uw contact met het bedrijf wordt uw bestelling opgehaald en naar een gewenste locatie in Europa verzonden.
  • Diezelfde dag: zes uur na uw contact met het bedrijf wordt uw bestelling opgehaald en afgeleverd bij een ontvanger in heel Nederland.
  • De volgende dag: bij deze optie wordt uw pakket gegarandeerd de volgende dag vóór de middag of avond geleverd.

Neem 24/7 contact op met het bedrijf voor een (spoed)zending

Met het koeltransport van A-One verzendt u uw pakketjes tegen de beste prijzen in de markt. Wilt u uw pakket door dit betrouwbare bedrijf laten verzenden? Dan hoeft u enkel telefonisch contact op te nemen. Een professionele koerier haalt vervolgens de bestelling bij u op en gaat aan de slag. Heeft u nog vragen over de dienstverlening of wilt u persoonlijk advies over een zending op maat? De medewerkers van dit bedrijf vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

https://www.aone.nl/