Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Laten doen van een ooglidcorrectie

In heel veel klinieken in Nederland is het tegenwoordig mogelijk om een ooglidcorrectie te laten doen. Maar wat is nou het effect van een ooglidcorrectie en hoe gaat het in zijn werk?

Veel ooglidcorrectie worden gedaan door oudere mensen. Dit komt omdat naarmate je ouder wordt je huid elasticiteit verliest. En als je de elasticiteit minder wordt, wordt de huid ook slapper en gaat het meer hangen. Er zullen dan rimpels te zien zijn en de huid rond je ogen kun je steeds verder uittrekken. Als de huid zo slap wordt dat het druk gaat uitoefenen op je ogen of wimpers wordt het vervelend. Klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en matig zicht kunnen hier een gevolg van zijn. Dit zijn dan ook vaak redenen voor mensen om een ooglidcorrectie te laten doen.

Ook als je veel last hebt van dikke wallen die maar niet weggaan kan een ooglidcorrectie uitkomst bieden. Met name een correctie van de onderste oogleden is vaak een oplossing dan. De huid wordt wat strakker getrokken en u ziet er gelijk zichtbaar minder vermoeid uit.

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige behandeling. Voor oudere mensen daarom ook niet gevaarlijk. Je wordt plaatselijk verdoofd en het huidoverschot wordt weggesneden. Om dit zo precies mogelijk te doen maakt de arts een lijntje die aangeeft waar de huid moet worden weggesneden. De snee wordt dan gemaakt in de plooi van de oogleden.

Het herstel duurt eventjes, maar na een paar weken is er bijna niks meer te zien en heeft u een prachtig resultaat. Zoals ik al aangaf kunt u ooglidcorrecties door heel Nederland laten uitvoeren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ooglidcorrectie Rotterdam? Neem dan zeker even een kijkje op faceland.nl. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige behandelingen aan en garanderen een hoge klanttevredenheid.

http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Hulp voor de zorg bij agressie

Medewerkersonderzoek

Op hoog niveau het schaakspel spelen