Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Met zonwerende folie creëert u een aangenaam en gezond binnenklimaat

In de zomermaanden vinden we het heerlijk om van de zon te kunnen genieten. Zodra de eerste zonnestralen krachtig genoeg zijn, zitten de terrassen vol. Maar binnenshuis weren we de zon liever. Wanneer de zon op uw raam staat, kunt u daar hinder van ondervinden. Er ontstaat bijvoorbeeld een vervelende reflectie op uw televisiescherm, materialen kunnen verkleuren en de temperatuur kan behoorlijk oplopen. Zonwerende folie zorgt ervoor dat een aangenaam binnenklimaat gewaarborgd kan blijven. De esthetische folie is esthetisch en duurzaam; het gaat wel zo’n twintig jaar mee.

Buitenhouden van infrarood en ultraviolet licht

Zonwerende folie, ook wel warmtewerende folie genoemd, houdt infrarood licht tegen. In de warmste maanden van het jaar levert dit u binnenshuis een temperatuurdaling van minimaal vijf graden op. Zowel hoog- als laagstaande zon wordt buitengehouden. Behalve infrarood licht wordt ook ultraviolet licht gedeeltelijk tegengehouden. Dit is licht dat op den duur schade aan uw huid kan toebrengen. Zo blijft het binnenklimaat dankzij zonwerende folie niet alleen aangenaam, maar ook gezond.

Het ruimste aanbod LLumar artikelen beschikkend over de nieuwste technieken

Kwalitatief hoogwaardige zonwerende folie die het hele jaar door werkzaam is, is veel gunstiger dan traditionele zonwering. Deze laatste wordt vaak pas ingeschakeld wanneer het eigenlijk al te laat is. Ook zijn ze gevoelig voor schade door wind, regen en andere weersomstandigheden. Bij Man Protection vindt u warmtewerende folie van LLumar. Zelfs folies die voorzien zijn van de nieuwste nanokeramische technieken zijn er verkrijgbaar. Bij deze folie is corrosie onmogelijk en de reflectie minimaal.

LLumar distributeur van Nederland

Man Protection is al veertig jaar dé specialist op het gebied van folie op ruiten. Behalve op een breed assortiment kunt u er ook op ervaren en vakkundig personeel rekenen. De specialist heeft een zeer breed werkterrein en heeft inmiddels al tal van projecten voor zijn rekening genomen, van particuliere woningen tot grote glaswanden van ziekenhuizen en kantoorgebouwen. Het is de enige officiële LLumar distributeur van Nederland.

https://www.manprotection.nl/